12.9 C
Σάμος
29/03/2024
Πολιτιστικά

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Σάμου

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Μερόπη τα ΚΑΠΗ Βαθέος και Καρλοβάσου, έκοψαν απόψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ παραβρέθηκαν ο Βουλευτής του νομού μας κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος , ο Πρόεδρος του Ν.Π.Σαμιακή Αρωγή κ. Κυριάκος Πατσίδης ,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωστας Αμυρσώνης, ο αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Καλατζής , η πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Αννη Ανδρεάδου , ο νέος αστυνομικός διευθυντής Σάμου κ. ο Δημήτρης Μαιστρέλλης, Εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας, ο λιμενάρχης του λιμενικού σταθμού Καρλοβάσου κ. Κώστας Λιούρης , η δημοτική σύμβουλος κ. Μαριάνθη Μαστριοκωσταντή, o δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνιος Σίμος και φυσικά πλήθος κόσμου.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος , ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χρονιά σε όλους τους παρισταμένους. Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειες τους, είπε χαρακτηριστικά ότι στέκεται με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, προσπαθώντας να τους συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στο να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά με τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει ο δήμος.

Επίσης τόνισε πως όπως κάθε αφετηρία έτσι και η αρχή της νέας χρονιάς σηματοδοτεί τον απολογισμό του χθες και τον προγραμματισμό του αύριο, στέλνοντας μηνύματα πατριωτισμού, ελπίδας αισιοδοξίας και αγάπης για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας .

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ κ. Αννη Ανδρεάδου ευχαρίστησε τον κόσμο που κατέκλυσε απόψε την αίθουσα του ξενοδοχείου Μερόπη, ενώ ο Πρόεδρος του Ν.Π.Σαμιακή Αρωγή κ. Κυριάκος Πατσίδης έκανε  απολογισμό του έργου τους.Την παράσταση έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι χορωδοί της μουσικής παρέας του ΚΑΠΗ Καρλοβάσου, οι οποίοι και δημιουργήσαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα δίνοντας κέφι στο κόσμο με τα όμορφα τραγούδια τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ

Related posts

Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Ο Ψαροτρομάρας” στη Σάμο

admin

“1453-1821, από το σκοτάδι στο φως”

admin

Αφιέρωμα στην μουσική κομπανία των Καλτάκηδων.

admin

Ψηφιακά Μέσα και Πολιτισμός: Από το αρχείο στην Ψηφιακή Αφήγηση

admin

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία!» – Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου από τη Μητρόπολη Σάμου

admin

Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου: 1453 – 1821 Από το Σκοτάδι στο Φώς, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

admin

Αποκριάτικη Περατζάδα στη πόλη της Σάμου

admin

Το έθιμο του Καδή στους Σπαθαραίους στις 17/3

admin

Σε αποκριάτικους ρυθμούς το Άνω Βαθύ

admin