Connect with us

Δήμος

Τα προβλήματα της κοινότητας Κοκκαρίου κατέγραψε η ΑΚΙΣ 

Published

on

Τα προβλήματα της δημοτικής κοινότητας Κοκκαρίου κατέγραψε η ΑΚΙΣ .Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Δ.Δ συναντήθηκε τον πρόεδρο κ. Γαλανή Δημήτριο και τους κατοίκους της περιοχής.

ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Για την ύδρευση του χωριού χρησιμοποιείται το νερό της πηγής της Μάνας, από το οποίο τροφοδοτείται η δεξαμενή ύδρευσης του χωριού, χωρητικότητας περίπου 80 κυβικών μέτρων, που βρίσκεται στην περιοχή  Ανατολικός Τεπές. Το ηλεκτρικό φλοτέρ της δεξαμενής έχει υποστεί από διετίας βλάβη και ενώ έχει αγοραστεί νέο φλοτέρ για να αντικατασταθεί, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η αντικατάσταση, με αποτέλεσμα να χάνονται μεγάλες ποσότητες νερού άσκοπα. Στην περιοχή Μπατσού έχει κατασκευασθεί από χρόνια μία δεξαμενή, χωρητικότητας 120 περίπου κυβικών, για την υδροδότηση των τουριστικών περιοχών Λεμονάκια και Τσαμαδού,  η οποία από το 2006 βρίσκεται εκτός λειτουργίας, λόγω εσφαλμένων υψομετρικών υπολογισμών. Επίσης, το νερό της πηγής της Μάνας τροφοδοτεί και μία μεγάλη δεξαμενή νερού που βρίσκεται ανατολικά του στρατοπέδου «Καπετάν Λαχανά» η οποία χρησιμοποιείται για την υδροδότηση μεγάλου τμήματος της πόλης της Σάμου. Το νερό της πηγής της Μάνας θα μπορούσε από χρόνια να είχε μεγαλύτερη και σοβαρότερη εκμετάλλευση, εάν οι αρμόδιοι τοπικοί παράγοντες είχαν προχωρήσει σε έργα αξιοποίησης των τεράστιων ποσοτήτων νερού, που χάνονται κάθε χρόνο λόγω της υπερχείλισης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο δεν γίνεται χλωρίωση του νερού, καθότι από τις αναλύσεις καταλληλότητας που γίνονται, το νερό είναι άριστης ποιότητας. Επίσης, αναφέρθηκε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων του νερού δεν κοινοποιούνται στην κοινότητα προς γνώση των κατοίκων. Τα τέλη ύδρευσης καταβάλλονται κατ’ αποκοπή, καθότι στο χωριό δεν έχουν τοποθετηθεί υδρομετρητές. Το δίκτυο ύδρευσης παρουσιάζει συχνές βλάβες, αρκετές των οποίων αποκαθίστανται από το προσωπικό του Δήμου. Κάτοικοι της περιοχής Παναγιάς εξέφρασαν παράπονα για ανύπαρκτη υδροδότηση σε έξι παροχές, εδώ και δέκα χρόνια, λόγω της σαθρότητας που παρουσιάζουν οι παλαιοί σωλήνες του δικτύου της περιοχής τους.

Το χωριό διαθέτει βιολογικό καθαρισμό επεξεργασίας λυμάτων, για την λειτουργία του οποίου έχει διατεθεί από το Δήμο μόνιμος υπάλληλος. Για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης, από πιθανή βλάβη, έχουν προβλεφθεί τρεις υπερχειλίσεις  στο δίκτυο του βιολογικού. Αναφέρθηκε ότι εντός των επομένων εβδομάδων αναμένεται καθαρισμός και συντήρηση των σωληνώσεων και των αντλιοστασίων του αποχετευτικού δικτύου. Επίσης, αναφέρθηκε ότι στην περιοχή του νεκροταφείου του χωριού, έχουν διαβρωθεί τα φρεάτια των παραθαλάσσιων αντλιοστασίων και τραβούν θαλασσινό νερό.

Οι οικίες στην περιοχή Καταβόθρα δεν έχουν συνδεθεί ακόμη στον βιολογικό και χρησιμοποιούν βόθρους. Επίσης, με τον βιολογικό δεν έχει συνδεθεί το αποχετευτικό δίκτυο του στρατοπέδου «Καπετάν Λαχανάς», παρότι βρίσκεται εγγύς των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του βιολογικού.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η περισυλλογή των απορριμμάτων από τους κάδους γίνεται κατά τους χειμερινούς μήνες τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και καθημερινά κατά τους θερινούς μήνες. Οι κάτοικοι εξέφρασαν παράπονα διότι οι κάδοι των απορριμμάτων δεν πλένονται ποτέ και ζήτησαν να αντικατασταθούν όλοι οι σπασμένοι και ακατάλληλοι κάδοι. Αναφέρθηκε ότι η ώρα περισυλλογής των απορριμμάτων δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων και οι κάτοικοι απαίτησαν κατά τους θερινούς μήνες το απορριμματοφόρο όχημα να έρχεται στο χωριό τους πριν τις 07:00΄. Επίσης, ζήτησαν να βγει πρόγραμμα από το Δήμο και να περνά από το χωριό συγκεκριμένη ημέρα και ώρα ανατρεπόμενο όχημα για να παίρνει τα ογκώδη και βαρέα στερεά απόβλητα, όπως στρώματα, ψυγεία κτλ. Τέλος αναφέρθηκε ότι είναι απαράδεκτο για τουριστικό χωριό να μην έχει φροντίσει ο Δήμος να υπάρχουν επί καθημερινής βάσεως εργάτες καθαριότητας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αναφέρθηκαν αρκετά προβλήματα στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού. Πάνω από δύο χρόνια υπήρχε βραχυκύκλωμα στο δίκτυο του φωτισμού στον παραλιακό δρόμο, το οποίο αποκαταστάθηκε μόλις τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, αρκετά φωτιστικά έχουν υποστεί μεγάλη διάβρωση, λόγω παλαιότητας, που τα καθιστά εντελώς άχρηστα για φωτισμό και ζητήθηκε η άμεση αντικατάστασή τους με φωτιστικά μεγαλύτερης ισχύος. Ζητήθηκε να τοποθετηθούν σε κάποια σημεία εντός του χωριού επιτοίχια φωτιστικά, όπως επίσης και να φωτιστεί ο παλαιός μύλος, που υπάρχει στην δυτική είσοδο του χωριού. Ζητήθηκε να απομακρυνθεί ένας στύλος της ΔΕΗ που τοποθετήθηκε πρόσφατα και χωρίς την άδεια της κοινότητας μπροστά στην παραλία του Καρνάγιου

ΟΔΟΠΟΙΙΑ – ΟΔΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά δεν αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα στην αγροτική οδοποιία. Ζητήθηκε όμως να γίνονται επαγγελματικά και επιμελημένα οι εργασίες συντήρησης των αγροτικών δρόμων, με κατασκευές ρείθρων απορροής υδάτων στην άκρη του οδοστρώματος. Εντός του χωριού υπήρξαν παράπονα για φθορές σε πλακόστρωτους δρόμους, όπως επίσης και για την ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα για πεζούς και τροχοφόρα του εσωτερικού τσιμεντένιου δρόμου του χωριού, βορειοδυτικά της εκκλησίας που οδηγεί στον περιφερειακό, στον οποίον έχει αποκολληθεί ο οπλισμός του σε πολλά σημεία. Ζημιές με καθιζήσεις έχει υποστεί ο παραλιακός δρόμος του Κοκκαρίου και υπάρχει υπόσχεση του κ. Αντιπεριφεριάρχη για αποκατάσταση των ζημιών με καινούργια άσφαλτο. Επίσης, αναφέρθηκε σοβαρό πρόβλημα με τα λασπόνερα και τις πέτρες που κατεβάζει το νερό της βροχής στο κεντρικό δρόμο, στην περιοχή του μύλου. Για το πρόβλημα αυτό ζητήθηκε να γίνει άμεσα έργο αποκατάστασης, διότι σε ημέρες μεγάλων βροχοπτώσεων κατεβαίνουν μεγάλες ποσότητες που θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων.

Ζητήθηκε η κατασκευή ενός σκέπαστρου στη στάση κοντά στην εκκλησία, για να μη βρέχονται οι μαθητές που περιμένουν το λεωφορείο για το σχολείο τους.

Το χωριό λόγω της θέσεώς του, δεν έχει προβλήματα οδικής συγκοινωνίας και γενικά οι κάτοικοι του χωριού εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ

Ζητήθηκε να γίνουν ενέργειες για να στρωθεί με ασφαλτικό τάπητα ο δημοτικός χώρος στάθμευσης, που βρίσκεται εγγύς του κεντρικού δρόμου. Επίσης, ζητήθηκε να στρωθεί με υλικό οδοποιίας και να φωτιστεί ο μεγάλος δημοτικός χώρος στάθμευσης που υπάρχει πίσω από την εκκλησία, ο οποίος χρησιμοποιείται και για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ζητήθηκε να γίνουν οι ελάχιστες δυνατές ενέργειες από την πλευρά του Δήμου, έτσι ώστε να καταστεί αξιοποιήσιμο, τουλάχιστον για προπονήσεις το εγκαταλελειμμένο σήμερα γήπεδο του χωριού.  Ως ελάχιστες ενέργειες αναφέρθηκαν η προμήθεια δύο κοντέινερ για αποδυτήρια, η περίφραξη με ιδιαίτερη βαρύτητα προς την πλευρά του δρόμου και η αποψίλωση των αγριόχορτων, με την ταυτόχρονη επίστρωση αδρανών υλικών όπου απαιτείται.

Απαιτείται να γίνουν άμεσα ενέργειες για την επαναλειτουργία της επίσης εγκαταλελειμμένης παιδικής χαράς του χωριού.

Ζητήθηκε να γίνουν ενέργειες για την ανάδειξη και τον φωτισμό του παλαιού παραδοσιακού μύλου του χωριού.

Αναφέρθηκε ότι γίνονται ενέργειες για την απόκτηση με αγορά ή ενοικίαση, ενός  χώρου εμβαδού περίπου 1,5 στρεμμάτων, πίσω από το νεκροταφείο, προκειμένου να διαμορφωθεί σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, έργο το οποίο θα ανακουφίσει όλο τον παραλιακό δρόμο του Κοκκαρίου.

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το χωριό διαθέτει επανδρωμένο αγροτικό ιατρείο επί του περιφερειακού δρόμου, το οποίο λειτουργεί 3 με 4 φορές την εβδομάδα.

Υπήρξαν παράπονα των τοπικών συμβούλων ότι ο Δήμαρχος δεν τους έχει επισκεφτεί ποτέ και ούτε τους έχει καλέσει ποτέ σε σύσκεψη για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Εκφράστηκαν παράπονα κατοίκων ότι δεν τους κοινοποιούνται  οι μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης,  λόγω της λειτουργίας του εργοστασίου της ΔΕΗ, που υπάρχει στο χωριό.

Στην περιοχή Τσαμαδού αναφέρθηκε ότι υπάρχει ξεκλείδωτος ηλεκτρικός πίνακας παροχής ρεύματος υπό τάση, χωρίς να υπάρχει σήμερα λόγος ύπαρξης, καθότι η κεραία του τηλεοπτικού σήματος που τροφοδοτούσε έχει αλλάξει θέση.

Ζητήθηκε να διατεθεί προσωπικό για τον καθαρισμό και τη διάνοιξη των παραδοσιακών μονοπατιών, αρχής γενομένης από το μονοπάτι που οδηγεί στην πηγή της Μάνας.

Ζητήθηκε να γίνουν ενέργειες, για να δοθεί το εγκαταλελειμμένο κτίριο του οινοποιητικού συνεταιρισμού, με απλή παραχώρηση προς χρήση, στους συλλόγους του χωριού για κάθε πολιτιστική εκμετάλλευση.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το αίτημα των οδηγών και ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κοκκαρίου για εξεύρεση χώρου στάθμευσης, αίτημα που ήρθε δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά δεν κατέληξε σε ψηφοφορία.

Απαιτούνται να γίνουν ενέργειες κατεδαφίσεις των εγκαταλελειμμένων σπιτιών του χωριού, που κρίνονται ετοιμόρροπα και επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια.

Comments

comments

Δήμος

Το πρόγραμμα λειτουργίας του γραφείου της ΔΑΕΦΚ στο δήμο Ανατολικής Σάμου

Published

on

By

Γίνεται γνωστό ότι το γραφείο της ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών) για τις προσεχείς εβδομάδες θα λειτουργήσει στο δήμο Ανατολικής Σάμου, ως εξής:

Δευτέρα 19-04, Τρίτη 20-04 και Τετάρτη 21-04-2021,

Μ. Δευτέρα 26-04-2021 και Μ. Τρίτη 27-04-2021

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22733 50451 και το email της υπηρεσίας : daefk@ggde.gr

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργούν στο γραφείο που παραχώρησε ο Δήμος, στο κτήριο της Περιφέρειας, δίπλα από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, στον πρώτο όροφο.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” – Για ποια έργα έχουν κατατεθεί αιτήσεις χρηματοδότησης

Published

on

By

Στα πλαίσια του νέου Προγράμματος έργων, δράσεων και αλληλεγγύης της Αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης», η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου Αν. Σάμου έχει υποβάλλει μέχρι στιγμής αιτήσεις χρηματοδότησης με ολοκληρωμένο φάκελο των κάτωθι έργων, με κύριο γνώμονα την ποιότητα ζωής και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.
• Στην Πρόσκληση 5 με τίτλο «Βελτίωση Υφιστάμενων Αγροτικών Οδών Δήμου Ανατολικής Σάμου», με κύριο στόχο την βελτίωση της οδοποιίας και την εξασφάλιση εύκολης και ασφαλούς προσβασιμότητας στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και γενικότερα στις αγροτικές περιοχές.
• Στην Πρόσκληση 09 με τίτλο «Κτιριακές Μελέτες κρίσιμων υποδομών του Δήμου Ανατολικής Σάμου» αποτελείται από τρία υποέργα, ήτοι:
1ο ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ∆ΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΑΣ»
2ο ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ – ΕΙ∆ΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ»
3ο ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ»
Η παρούσα πράξη θα αποτελέσει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη διατήρηση, ανάδειξη και επανάχρηση συγκεκριμένων κτιρίων µε ιστορική και αρχιτεκτονική αξία
• Στην Πρόσκληση 12 με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης του Δήμου Ανατολικής Σάμου», η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ευρύτερης και ολοκληρωμένης προσέγγισης της βιώσιμης κινητικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης.
• Στην Πρόσκληση 14 με τίτλο «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ – ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΥΚΑΛΗΣ» Η προτεινόμενη δράση στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή της Ναυμαχίας της Μυκάλης μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης της ναυμαχίας, ψηφιακής ξενάγησης επαυξημένης πραγματικότητας καθώς και δημιουργίας πρωτότυπου ψηφιακού μεταφερόμενου μουσείου. Παράλληλα, ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να λαμβάνει πληροφορίες για επιπρόσθετα ιστορικά στοιχεία μέσω ψηφιακής ξενάγησης στην προσωπική του συσκευή.
Το Πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Μέχρι και τη λήξη της προβλεπόμενης υποβολής, ο Δήμος προτίθεται να υποβάλλει και για άλλες δράσεις, προσπαθώντας να αξιοποιήσει το όριο των 22.000.000 ευρώ που δικαιούται.
“Στόχος μας μέσω των υποβληθέντων δράσεων είναι ο Δήμος να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών, ώστε να οργανωθεί σε μια έξυπνη πόλη, με προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.
Είμαστε σε συνεχή δημιουργική συνεργασία και σχεδιάζουμε δράσεις με γνώμονα κοινωνικούς, αναπτυξιακούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες”, αναφέρει ο δήμος.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Οι πρώτες κατεδαφίσεις κόκκινων κτισμάτων στα «Κοντέικα»

Published

on

By

Συγκλονιστική φωτογραφία του Φώτη Ζανέτη από τη κοινότητα «Κοντέικα» του δήμου Δυτικής Σάμου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από σήμερα το πρωί οι πρώτες κατεδαφίσεις κτιρίων στα Κοντέικα του δήμου Δυτικής Σάμου, που έχουν χαρακτηριστεί «κόκκινα» και κρίθηκαν ακατάλληλα για να κατοικηθούν, καθώς καταστράφηκαν ολοσχερώς από τον φονικό σεισμό μεγέθους 7 Ρίχτερ, που χτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 τη Σάμο,

Συνολικά στο χωριό υπάρχουν 46 ιδιοκτησίες που έχουν χαρακτηριστεί άκρως επικίνδυνα κτίσματα . Έχουν εκδοθεί ήδη 25 ΠΑΕΕΚ..

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Facebook

COVID-195 ώρες ago

Covid-19: 2.411 νέα κρούσματα – 2 στη Σάμο

Περιφερειακά5 ώρες ago

Στην Σάμο ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Νίκος Νύκτας

Σαμιακά8 ώρες ago

Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Κοντακαίικα

Σαμιακά13 ώρες ago

ΤΕΕ Σάμου: Δεν κληθήκαμε στο Δ.Σ. και δεν ζητήθηκε η τεχνική μας άποψη για τον Βιολογικό της Πόλεως Σάμου

Σαμιακά13 ώρες ago

Η Σάμος αλλάΖΕΙ – «Αμνοί και ερίφια οι δημοτικοί σύμβουλοι;»

Δήμος16 ώρες ago

Το πρόγραμμα λειτουργίας του γραφείου της ΔΑΕΦΚ στο δήμο Ανατολικής Σάμου

Σαμιακά19 ώρες ago

Επιτακτική ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του νοσοκομείου με προσωπικό όλων των υγειονομικών ειδικοτήτων

Δήμος19 ώρες ago

Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” – Για ποια έργα έχουν κατατεθεί αιτήσεις χρηματοδότησης

Σαμιακά1 ημέρα ago

Φοιτητικός Σύλλογος Μαθηματικού Σάμου: «Γινόμαστε φοιτητές ξανά»

Σαμιακά1 ημέρα ago

Με self test επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Από την κατηγορία «βαθύ κόκκινο» βγαίνει η Σάμος

COVID-192 εβδομάδες ago

ΕΟΔΥ: Δεκατρία νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στη Σάμο

Σαμιακά2 εβδομάδες ago

Την Τετάρτη 7 Απριλίου ξεκινούν τα δρομολόγια του καταμαράν DODEKANISOS EXPRESS

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Ο δωδεκάχρονος Σαμιώτης Χριστόδουλος Σπανός έφτιαξε μια stop motion lego ταινία για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Περιφερειακά2 εβδομάδες ago

Η αγανάκτηση των νησιωτών έφτασε στην Ευρώπη μέσω του Κώστα Μουτζούρη

Σαμιακά2 εβδομάδες ago

Πρόεδρος Κοινότητας Λέκκας για καραντίνα: Πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας

Δήμος2 εβδομάδες ago

Έκτακτο Σ.Τ.Ο για την αντιμετώπιση της επιδημιολογικής έξαρσης του Covid-19 στη Λέκκα

Δήμος3 εβδομάδες ago

Οι «παλικαριές» σε πολίτες μετά την επίσκεψη Γιόχανσον

Αστυνομικά - Λιμενικά3 εβδομάδες ago

Ικαρία: Σύλληψη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων στο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού

Σαμιακά6 ημέρες ago

Dodekanisos Seaways: Διακομιδή ενός βρέφους 8 ημερών και ενός ενήλικα ασθενή από Σύμη στη Ρόδο

Σαμιακά1 εβδομάδα ago

Κοκκάρι: Το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου απο ψηλά

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Σάμος: Ύψωσαν τεράστια ελληνική σημαία για την 25η Μαρτίου

Σαμιακά3 εβδομάδες ago

Στρατιωτική Παρέλαση 25ης Μαρτίου- Αφιέρωμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Σαμιακά4 εβδομάδες ago

Ο δωδεκάχρονος Σαμιώτης Χριστόδουλος Σπανός έφτιαξε μια stop motion lego ταινία για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Σαμιακά1 μήνα ago

Παραλία Ψιλή Άμμος: Υποχώρησε η θάλασσα λόγω της άμπωτης

Σαμιακά2 μήνες ago

O «Aegean Explorer» στη Μάχη για την προστασία των Θαλασσών μας

Σαμιακά2 μήνες ago

Η νυχτερινή καταιγίδα στο Πυθαγόρειο Σάμου

Δήμος3 μήνες ago

Συνελήφθη για κλοπή κινητού απο Φαρμακείο

Αστυνομικά - Λιμενικά3 μήνες ago

Με το πλοίο Blue Star Mykonos η μεταγωγή στην Αθήνα του 38χρονου πρώην προπονητή | video

Δημοφιλή