14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Περιφερειακά

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην 5η διεθνή έκθεση «FOOD EXPO 2018»

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει στην 5η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «FOOD EXPO 2018», που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Μαρτίου στο Athens Metropolitan Expo, παρέχοντας στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας τη δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων τους σε ένα ευρύ αλλά ειδικό αγοραστικό κοινό σε προνομιακό σημείο της Έκθεσης.

Οι 1.275 Έλληνες και ξένοι έκθετες, είναι από μόνο του ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
H FOOD EXPO 2018 θα αποτελέσει μία κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Καμία άλλη έκθεση στον κόσμο δεν κατάφερε να γιγαντώσει τη φήμη της διεθνώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα όσο η FOOD EXPO, με αποτέλεσμα μέσα σε 5 μόλις χρόνια κατόρθωσε να αναδειχτεί στο μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα Τρόφιμα και Ποτά στην Ν/Α Ευρώπη! Φέτος λοιπόν η συμμετοχή των ξένων επιχειρήσεων ως εκθέτες θα είναι μεγαλύτερη και πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Η FOOD EXPO 2018 θα φιλοξενήσει περισσότερους από 250 ξένους εκθέτες από πάνω από 20 χώρες όπως Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία, Ινδία, Κύπρο, Αίγυπτο, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία, Ουζμπεκιστάν, Ιρλανδία, Λίβανο, Fyrom, Νότια Κορέα, Ισραήλ, Ρουμανία κ.ά., είτε ενταγμένους στα εντυπωσιακά εθνικά pavilions της έκθεσης, είτε ως ανεξάρτητες συμμετοχές, με αυτόνομα περίπτερα.

Related posts

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin

H Π.Β. Αιγαίου για Παγκόσμια Ημέρα της Γης

admin

250 προσκεκλημένοι στο Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου για την προβολή των νήσων του Βορείου Αιγαίου

admin

Visa για Τούρκους: Η Κυβέρνηση ικανοποίησε το αίτημα της Περιφέρειας, δηλώνει ο Μητσοτάκης

admin

Απαγορευτικό το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – Επιστολή Καλτάκη στον Υπουργό

admin

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενισχύει τον τομέα υγείας: Ο Μιχαήλ Καραβασίλης, ο νέος άμισθος σύμβουλος

admin

Διαμαρτυρία Περιφέρειας για επείγουσες αποζημιώσεις – Τι ζητά η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνέλη

admin