28.3 C
Σάμος
05/08/2025
Σαμιακά

Καθημερινό πλιάτσικο στο Βαθύ της Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Πολίτες καταγγέλλουν κλοπές στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση στο Βαθύ της Σάμου, καθώς μετανάστες ,φτάνουν στο σημείο να κάνουν κυριολεκτικά πλιάτσικο απο σπίτια και επιχειρήσεις , παίρνοντας ό,τι θέλουν μη ρωτώντας κανέναν, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλά αντικείμενα τα βρίσκουν ψάχνοντας σε κάδους απορριμάτων.

Καθημερινό πλέον το φαινόμενο να μεταφέρουν έπιπλα, όπως κρεβάτια και καναπέδες, χάλια κ.α, στους δρόμους της πρωτεύουσας όλες τις ώρες της ημέρας, με  σκοπό να επιπλώσουν τα ξύλινα παραπήγματα ή τις σκηνές που έχουν περιμετρικά του ΚΥΤ Σάμου.

Οι εικόνες αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα τις αντιδράσεις των κατοίκων οι οποίες είναι μεγάλες.

Η εικόνα του κέντρου της Αθήνας είναι πιο ασφαλής από την εικόνα του κέντρου της Σάμου είχε δηλώσει πρόσφατα ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος . “Αποψιλώνονται τα πάντα, καταστήματα χάνουν τις τέντες τους, δεν τολμάει κανείς να βγάλει κάτι έξω από το μαγαζί του. Ανοίγονται αυλές και φεύγουν οικοσκευές. Είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το πλήθος, των 7.500 και εκεί να μην αναπτύσσεται η παραβατικότητα; Υπάρχουν ναρκωτικά, πορνεία, κακοποιήσεις, παραβιάζονται βασικά ζητήματα ανθρώπινων δικαιωμάτων και εμείς τα βιώνουμε μέσα στο πεδίο. Υπάρχουν άλλα ήθη και έθιμα, ενδοφυλλετικές συγκρούσεις, καταστάσεις οι οποίες είναι απαράδεκτες και είναι άγνωστες».

Related posts

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

admin

Ανοικτή Επιστολή του ΕΟΣ Σάμου προς την Πολιτεία: Άμεση παρέμβαση για τις καταστροφές των αμπελώνων από αγριογούρουνα

admin

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin