17.9 C
Σάμος
25/04/2024
Σαμιακά

Προβληματισμός για τις συνθήκες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Σάμου

Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει με τον χειρότερο τρόπο τα αποτελέσματα της κρατικής αδιαφορίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Από επιστηµονικής απόψεως, το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχεται στο Νοσοκομείο της Σάμου είναι υψηλό, αλλά οι συνθήκες νοσηλείας είναι άκρως αποτρεπτικές.

Σύνοδος ασθενή που νοσηλεύεται στη παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Σάμου έστειλε φωτογραφικό υλικό στο Samos24 που αποτυπώνουν την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στους θαλάμους νοσηλείας . Στις φωτογραφίες διακρινει κάνεις, κομμάτι της οροφής να λείπει ,πατώματα λιωμένα, οι τοίχοι μέσα στην υγρασία, τα χερούλια της πόρτας χαλασμένα .Το πρωινό φτωχό , μια φέτα ψωμί, μια μαρμελάδα και βούτυρο , τα μαχαιροπήρουνα και τα ποτήρια πλαστικά κ.α .

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν απο εμάς.

 

Ευτυχώς  δηλώνει η ίδια,” έχουμε καινούρια κρεβάτια”, ενώ παράλληλα σημειώνει την έλλειψη σεκιούριτι,  με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει  τήρηση του επισκεπτηρίου και ο φόβος της ότι ίσως κάτι συμβεί το βραδύ .Δεν υπάρχει  παράλληλα ασφάλεια και για τους εργαζόμενους, αφού οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο Νοσοκομείο χωρίς να τον ελέγξει κανείς .Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γίνονται αλλεπάλληλες προσπάθειες το τελευταίο χρόνο από τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Λάζαρο Θεόφιλο , ωστόσο δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης φαίνεται τα πράγματα να είναι δύσκολα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Σάμου, ευελπιστεί στην ένταξη του ιδρύματος σε προγράμματα ΕΣΠΑ για την καλυτέρευση των συνθηκών στους θαλάμους νοσηλείας του Νοσοκομείου.

Related posts

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

admin

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ

admin

Λογοδοσία Δημοτικής Αρχής Ανατολικής Σάμου: Τα θέματα που θέτει η Δημοτική Παράταξη ΑΝΑΣΑ

admin

Βουρλιώτες : Στον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή εκπαιδεύτηκαν κάτοικοι της κοινότητας

admin

Ωράριο ανεφοδιασμού στη Σάμο: Αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από τα καταστήματα

admin

Καρλόβασι: Υπεγράφη συμπληρωματική σύμβαση για τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου

admin

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα ΠΟΕΥΠΣ και Προέδρου Ένωσης Πυροσβεστών Β. Αιγαίου στη Σάμο

admin

Ταλαιπωρία για 34 μαθητές του ΕΠΑΛ Σάμου και Ικάριας στη Σύρο λόγω απαγορευτικού απόπλου

admin