18.8 C
Σάμος
19/04/2024
Πολιτικά

Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος για αναδρομικά :”Δεν υπέβαλα σχετική αίτηση”

Προσφυγές πρώην βουλευτών στα δικαστήρια για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου για αναδρομικά από το 2009 και μετά, οι οποίοι βασιζόμενοι στο νόμο Κατρούγκαλου διεκδικούν αναδρομικά που μπορεί να ανέλθουν ως και στα 50 εκατ. ευρώ.

Με δήλωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook  ο πρώην βουλευτής Ν. Σάμου Πυθαγόρας  Βαρδίκος ξεκαθαρίζει οτι :”Δεν είμαι, γιατί δεν υπέβαλα σχετική αίτηση, μεταξύ των 160 τέως βουλευτών που «δικαιούνται» από την ισχύουσα νομοθεσία να εισπράξουν τα αναδρομικά που απασχολούν μέρες τώρα, και θα απασχολούν, την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα”.

Αναλυτικά αναφέρει:

Δεν είμαι, γιατί δεν υπέβαλα σχετική αίτηση, μεταξύ των 160 τέως βουλευτών που «δικαιούνται» από την ισχύουσα νομοθεσία να εισπράξουν τα αναδρομικά που απασχολούν μέρες τώρα, και θα απασχολούν, την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Η κυβέρνηση, που ανακίνησε το θέμα, με απίθμενη υποκρισία υπαναχωρεί για να δείξει πόσο κοινωνικά ευαίσθητη είναι αφού δεν γίνεται 160 να εισπράτουν τόσα χρήματα την ώρα που εκατομμύρια πεινάνε. Παράλληλα, κερδίζει πολιτικό χρόνο αφού ο κόσμος ασχολείται με τα αναδρομικά των τέως βουλευτών και όχι με τα θέματα που την ενοχλούν…


Η αντιπολίτευση, ενώ δεν μίλησε σχετικά όταν ψηφιζόνταν ο περιβόητος νόμος Κατρούγκαλου που ξέθαψε το θέμα, για να δείξει και αυτή την κοινωνική της ευαισθησία, καλεί τους δικούς της να αποσύρουν τις υπογραφές τους με απειλές ακόμα και για διαγραφές.

Με αυτά όμως ΟΛΟΣ ο πολιτικός κόσμος για άλλη μια φορά εξευτελίζεται.

Οι κάθε λογής λαϊκιστές ξεσαλώνουν και όλα τα φασιστοειδή βγάζουν τη χολή τους για τον κοινοβουλευτισμό.

Λαμπρά!”

Related posts

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατέθεσε τροπολογία για την παράταση της απαλλαγής από τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α. και για το έτος 2024 των σεισμόπληκτων κτηρίων της Σάμου

admin

“Μ. Αγγελόπουλος: Κυρίαρχο ζήτημα η ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών”

admin

Κοινοβουλευτική ερώτηση για τη διάσωση του πυργόσπιτου του Καπετάν Λαχανά

admin

Η Έρη Ρίτσου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

admin

Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α επανεξελέγη ο Μ. Αγγελόπουλος

admin

Οι ΚΟ του ΚΚΕ Δυτικής Σαμου προς Παπαθεοφάνους : Η «μάχη της κολώνας» μπορεί να περιμένει….

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Οι προτεινόμενοι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

admin

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

admin

Ευρεία σύσκεψη με τον Πανσαμιακό Αγροτικό Σύλλογο

admin