20.9 C
Σάμος
18/04/2024
Δήμος

Μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου η είσοδος στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένα Μαλαγαρίου

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « ΑΚΙΣ » Αντώνης Σίμος, έθεσε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, Ελλισαίο Μαυρατζώτη,αν θα υπάρξει εκμετάλλευση του Επιβατικού Σταθμού στο Λιμένα Μαλαγαρίου από επιχειρηματίες.Η απάντηση στο ερώτημα είναι αρνητική.

Όπως ανέφερε ο  κ Μαυρατζώτης, η εκμετάλλευση του χώρου θα γίνει αποκλειστικά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου,με την τοποθέτηση στο επόμενο χρονικό διάστημα μηχανημάτων αυτόματης πώλησης αναψυκτικών,χυμών,ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Ο ίδιος απάντησε και στα παράπονα που του μετέφερε ο κ Σίμος, ότι σε πολίτη απαγορεύτηκε η είσοδος στο εσωτερικό του Σταθμού που περίμενε συγγενικό του πρόσωπο στο λιμάνι.

Ο κ. Μαυρατζώτης ξεκαθάρισε ότι η είσοδος στο εσωτερικό του Εμπορικού Σταθμού μπορεί γίνει μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου του επιβάτη,όπως προβλέπεται άλλωστε και από τον κανονισμό λιμένων.

Ο Εμπορικός Σταθμός Σάμου στο Λιμένα Μαλαγαρίου παραμένει ανοικτός δυο ώρες πριν την αναχώρηση του πλοίου και μια ώρα μετά την αναχώρηση του.

Related posts

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου απαντά στο Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

admin

Πράσινο φως για τα έργα αποκατάστασης της Πορφυριάδας & του δρόμου της Σπηλιάς του Πυθαγόρα

admin

ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο: Οι 9 θεματικές ομάδες του συνδυασμού

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόστιμο 200 ευρώ για τα ακαθάριστα οικόπεδα

admin

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Θεμ. Παπαθεοφάνους προς τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Σμύρνης, Κουσάντασι και Σεφερίχισαρ

admin

Εφαρμογή προγράμματος προληπτικής ιατρικής για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής

admin

“Στόχος σας να αντιπολιτευτείτε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Δημοτική αρχή”

admin

Τσιμεντόστρωση τμήματος στο δρόμο Παλαιό-Σπήλαιο Αγίου Αντωνίου

admin

Ζητούν την διατήρηση των Σχολικών Επιτροπών

admin