16.2 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Η μητέρα της Αναστασίας ζεσταίνει νερό στο γκαζάκι για να την κάνει μπάνιο

31χρονη Αναστασία όταν ήταν μόλις 19 ετών λόγω ενός ιατρικού λάθους, πήρε πολλές ορμόνες με αποτέλεσμα να καθηλωθεί στο κρεβάτι.

Πριν λίγους μήνες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε αναδείξει το πρόβλημα της νεαρής κοπέλας και εκείνη είχε αρχίσει να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα θεραπειών.

Σήμερα, η ΔΕΗ για 1.100 ευρώ της έκοψε το ρεύμα με αποτέλεσμα η Αναστασία να μην μπορεί να συνεχίσει τις θεραπείες που έχουν για εκείνη μεγάλη σημασία.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ δύσκολη φάση θεραπείας και εκεί που μπήκα σε ένα ρυθμό και άρχισα να προχωράω, μου έκοψαν το ρεύμα και έχω βγει από το πρόγραμμα της θεραπείας μου. Τώρα αρχίζω και παίρνω την κάτω βόλτα» είπε φανερά στενοχωρημένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη μητέρα της να προσθέτει:

«Δεν φοβάμαι τίποτα Ζήνα μου γιατί ξέρω πως πάντα είσαι δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σπίτι μας ρεύμα για να κάνει το παιδί τις θεραπείες του. Ζεσταίνω νερό στο γκαζάκι για να την πλύνω πρέπει να υπάρχει άφθονο νερό Το σπίτι μου είναι στη Σάμο, δεν έχω εδώ τα πράγματα που θέλω. Εγώ πρέπει να είμαι συνέχεια δίπλα στο παιδί. Δεν γίνεται να φύγω και να την πάρω μαζί μου. Η κόρη μου πρέπει να είναι ξαπλωμένη γιατί είναι σε επικίνδυνο σημείο. Παίρνω αλλά δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Δεν το σηκώνει κανείς. Δεν μας ειδοποίησαν καν πως θα μας κόψουν το ρεύμα».

Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρόβλημα πρέπει να λυθεί πάραυτα μιας και η Αναστασία πρέπει να κάνει μπάνιο 3-4 φορές τη μέρα.

star

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin

Η Αγγελική Γαλανού ορίζεται άμισθη σύμβουλος για Πολιτισμό και Αγροτικά προϊόντα Σάμου και Ικαρίας

admin