18.9 C
Σάμος
28/03/2024
Δήμος

Συμμετοχή του Δήμου Σάμου σε τουριστικές εκθέσεις

Με θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Σάμου και για την νέα τουριστική περίοδο του 2018 έκλεισε η κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market 2017», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο 6-8 Νοεμβρίου, όπου είχε δυναμική παρουσία ο Δήμος Σάμου. Η έκθεση αποτέλεσε παγκόσμιο γεγονός της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και ο Δήμος Σάμου συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους κορυφαίων ΜΜΕ που έδειξαν το έντονο ενδιαφέρον για το νησί μας.

Επίσης ο Δήμος Σάμου συμμετείχε και στη Διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2017» (10-12 Νοεμβρίου) στη Θεσσαλονίκη δηλώνοντας το παρών σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού στην Ελλάδα. Στόχος η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και η  προβολή της Σάμου στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.  Η αντιπροσωπεία του Δήμου πραγματοποίησε συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, έλαβε μέρος στις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές και προώθησε το τουριστικό προϊόν του νησιού μας.

Συνεχίζοντας τις ενέργειες προώθησης ο Δήμος Σάμου θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση  «International Travel Show TT Warsaw» που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρσοβία 23-25 Νοεμβρίου. Σκοπός είναι η προώθηση της Σάμου στους νέους Πολωνούς επισκέπτες και η ενίσχυση της τουριστικής εικόνας στη μεγάλη αυτή τουριστική αγορά.

Related posts

Σύσκεψη για τον τουρισμό Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου

admin

Ομιλία Γιάννη Πανούση:«Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες»

admin

Ξεκινάει η διανομή του Πακέτου Συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος»

admin

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον νέο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ

admin

Yπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Συκιά Σπαθαραίων

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Πρόγραμμα Πρόληψης Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής

admin

Εθελοντική δράση εξωραϊσμού παραλιακής πόλεως Σάμου

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ανατολικής Σάμου για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

admin

Προκήρυξη για την επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin