20 C
Σάμος
28/11/2023
Περιφερειακά

Τι είδε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κατά την επίσκεψή της στη Σάμο

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργο Κυριαζή και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Σάμου, επισκέφθηκαν έργα που εκπονούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο νησί της Σάμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, πήγαν στις εργασίες:

• Καθαρισμού του Κερκήτιου χειμάρρου στην περιοχή Καρλοβάσου.
• Συντήρησης του οδικού δικτύου στην περιοχή Καναπτσέικα Καρλοβάσου, που εκπονούνται στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση βατότητας εθνικής οδού Σάμου- Καρλοβάσου», προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
• Του αλιευτικού καταφυγίου όρμου Μαραθοκάμπου.

Επίσης, η Περιφερειάρχης ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης εκπόνησης μελέτης αποκατάστασης των φθορών του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Σάμο, η κα. Καλογήρου είχε συναντήσεις με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων συναντήθηκε στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβάσου με τον Αντιδήμαρχο κ. Τάσο Καλατζή και στον Μαραθόκαμπο με τον Αντιδήμαρχο κ. Εμμανουήλ Ισιδώρου και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευάγγελο Χαρτοφύλλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, σε ειδική σύσκεψη στην Περιφέρεια τέθηκαν τα ζητήματα του προγραμματισμού των έργων και δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το έτος 2018.

Related posts

ΠΕ Σάμου: Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

admin

«Αναβάθμιση και όχι κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης»

admin

Κακοκαιρία: Διακόπτεται η διέλευση οχημάτων στο δρόμο από τον βιολογικό του Αγίου Κωνσταντίνου έως την διασταύρωση των κατασκηνώσεων του Πρινιά

admin

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

admin

Έργο LIFE-IP CEI-Greece:«Εσπερίδα Ενημέρωσης και το Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας»

admin

Προβολή των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη Σερβία

admin

Παρουσία Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στην συνεδρίαση και στο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ στα Γιάννενα

admin

Δήλωση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για την Επέτειο Εξέγερσης στο Πολυτεχνείο

admin

Πολυτεχνείο.. Πενήντα χρόνια μετά

admin