16.6 C
Σάμος
19/04/2024
Σαμιακά

Σε κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Μαραθοκάμπου

Παρουσία δεκάδων κατοίκων του Μαραθοκάμπου πραγματοποιήθηκε απόψε λαϊκή συνέλευση στο χωριό με κύριο αίτημα των κατοίκων την μη απομάκρυνση της ιατρού κ Αμυγδαλου από την περιοχή. Στην συνέλευση παρέστησαν δημοτικοί σύμβουλοι του αντιπολιτευόμενου συνδυασμού Δράση Ενότητα Προοπτική, ανάμεσα τους ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου ο κ. Μανόλης Ματθαίου καθώς και ο κ. Δημήτρης Βολακάκης ,οι οποίοι ζήτησαν την άμεση ανάκληση απόσπασης της ιατρού στο νοσοκομείο και την επιστροφή της στο ιατρείο Μαραθοκάμπου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Λαϊκή Επιτροπή , ενώ ερωτηματικά προκάλεσε η απουσία του Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου κ. Μανόλη Ισιδώρου, καθώς και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαρτοφύλλη.

Σε επικοινωνία μαζί τους ο κ. Ισιδώρου μας ανέφερε ότι δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί στην συνέλευση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ την αντίθεση του μας εξέφρασε ο πρόεδρος κ. Χαρτοφύλλης για την εν λόγω συγκέντρωση, υποστηρίζοντας ότι οι ίδιοι έχουν κάνει τα δέοντα και η υπόθεση αυτή την στιγμή έχει πολιτική χροιά, κάτι που τον βρίσκει κάθετα αντίθετο.

Οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν συντεταγμένα την Πέμπτη να επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου και θα την διατυπώσουν στους διοικούντες την αντίθεση τους για την μετακίνηση της ιατρού.

Σταματία Ράπτη

Related posts

Έκτακτο Δελτίο Καιρού για τη Σάμο: Kακοκαιρία προ των πυλών

admin

Η Ανεζινιώ Σταμούλη η νέα Διοικήτρια στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Άνοιξε προσωρινά η πύλη εισόδου στον λιμένα Καρλοβάσου

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου : Η κινητοποίηση της 17ης Απριλίου

admin

“Σοβαρό ολίσθημα απο τον Δήμο Δυτικής Σάμου”: Η Απογοήτευση του Συλλόγου της Πορφυριάδας

admin

“ΕυΠο”: “Καρκίνος και Προληπτικός Έλεγχος” – Ενημέρωση στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Σάμου

admin

Κηποτεχνική δράση στην αυλή του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβάσου Σάμου

admin

Η Ακουλουθία του Ακάθιστου Ύμνου στην Παναγία Καστρινή

admin

Η Αγγελική Γαλανού ορίζεται άμισθη σύμβουλος για Πολιτισμό και Αγροτικά προϊόντα Σάμου και Ικαρίας

admin