25 C
Σάμος
29/09/2023
Σαμιακά

Κλειστό σήμερα το Π.Ι Μαραθοκάμπου

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες που φτάνουν στο Samos24, απο τους κατοίκους του Μαραθοκάμπου καθώς σημερα Δευτέρα 22-1, απο τις 7 το πρωί περίμεναν υπομονετικά να εξεταστούν και να γράψουν τα φάρμακά τους απο τον γιατρό.

Ο γιατρός δεν εμφανίστηκε στο περιφερειακό ιατρείο λόγω οτι είχε χθες εφημερία σε άλλη περιοχή και σημερα όπως ορίζει ο νόμος θα πρέπει να ξεκουραστεί. Βέβαια στο ιατρείο δεν υπήρχε αναρτημένη ανακοίνωση οτι δεν θα λειτουργήσει σήμερα, παρόλα αυτά κάποιος άνοιξε το ιατρείο με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και εκφράζουν την απόγνωσή τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ενότητα,ενώ παράλληλα ζητούν για άλλη μια φορά να έχουν καθημερινά γιατρό, γιατί διακυβεύεται άμεσα η ζωή τους απο αυτόν .

Related posts

Ζήτησαν απο τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο την αποσυμφόρηση της Σάμου

admin

Πρώτο ταξίδι του πλοίου «Παναγιά Σκιαδενή» στη Χάλκη, την Τήλο και τη Νίσυρο

admin

Πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό «Μπροστά για την Οικογένεια» – Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

admin

Η 79 ΑΔΤΕ για την άσκηση “Παρμενίων 2023”

admin

Η Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Σάμου κοντά στους Πλημμυροπαθείς

admin

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Βαθέoς

admin

Ο Πύργος Λογοθέτη Λυκούργου θα παραμείνει κλειστός λόγω απουσίας φυλακτικού προσωπικού

admin

26 Σεπτεμβρίου 2000 – Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» 

admin