19.9 C
Σάμος
25/04/2024
Σαμιακά

Αθλητικός Όμιλος Πολυκράτης:Κοπή πίτας 2018 και βραβεύσεις

Την Κυριακή 14/01/2018 ο Αθλητικός Όμιλος Πολυκράτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Κλειστό Γήπεδο Πυθαγορείου. Στην εκδήλωση αυτή έδωσαν το παρόν όλα τα μέλη του Δ.Σ, το σύνολο των προπονητών, η συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών και από τα τρία τμήματα ( ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεί ) και πλήθος κόσμου. Μετά την κοπή της πίτας από τον πατήρ Ειρηναίο, ο πρόεδρος του συλλόγου μας κος Σοφιανός Πέτρος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κον Κατρακάζο Νικόλαο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου κον Κυριαζή Γεώργιο,τον Δημοτικό Σύμβουλο κο Στεφανή Νικόλαο καθώς και τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους χορηγούς που πρόσφεραν δώρα για τα παιδιά,αλλά και αυτούς που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά που είναι ακόμα σε εξέλιξη(κλήρωση 05/02/2018).

Έπειτα το τμήμα μπάσκετ βράβευσε τους χορηγούς που συμμετείχαν στην ανανέωση του αθλητικού υλικού και συγκεκριμένα τον κο Λογοθέτη Εμμανουήλ (BIOMED), τον κο Ασημίνα Ιπποκράτη (VEDERE-ΟΠΤΙΚΑ), τον κο Καραθανάση Ηλία (ΧΡΩΜΑΤΑ-ΧΩΡΑ ΣΑΜΟΥ), τον κο Καραγιάννη Ιάκωβο (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ NESTORAS TRANS), τον κο Κοπανιάρη Μανώλη (ΣΠΙΤΙΚΟ-VICKO), τον κο Φωτεινιά Νικόλαο (PLAISIR COFFEES), τον κο Γερασίμου Γρηγόρη (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΕ), τον κο Κουτσουρά Γιάννη (SWEET DREAMS), την κα Καριώτογλου Μαρία (ΚΑΡΙΩΤΟΓΛΟΥ Π.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΕ-ΞΕΝΟΔ/ΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ), τον κο ΚΟΝΤΑΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (WATER SPORTS ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ).

Βραβεύτηκαν επίσης για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο οι ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΊ΄ΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Ιδιαίτερη αναφορά επίσης έγινε και στο έργο των προπονητών μας ΝΙΚΟΛΑΊ΄ΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΓΚΑΤΖΑΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΚΟΝΤΑΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

Η εκδήλωση τελείωσε στον μπουφέ που είχαν δημιουργήσει οι γονείς των αθλητών.Κλείνοντας, το Δ.Σ.του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προαναφερόμενους,επώνυμους και ανώνυμους, για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

 

 

 

Related posts

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin

Το νέο Σαξόφωνο της Φιλαρμονικής «Βαθύλλος – Αντώνης Γεροχριστοδούλου»: Μια ευγενική χορηγία

admin