7.8 C
Σάμος
08/02/2023
Πολιτιστικά

“Gaggou Movie Nights” -Το πρόγραμμα προβολών

Δωρεάν προβολές ταινιών από 10-13/9 στην παραλία Γάγκου.
“Gaggou Movie Nights” Samos Town Vol.1, Παρασκευή 10, Σάββατο 11, Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στην παραλία Γάγκου. Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης (με μπόλικη δόση χιούμορ) και το πρόγραμμα προβολών των προσεκτικά επιλεγμένων ταινιών από τους σινεφίλ διοργανωτές.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
10/9 If Bale Street could talk
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00

Οδηγίες   χρήσης   –  Manual

●       Η είσοδος είναι δωρεάν

●       Οι προβολές ξεκινούν στις 8μμ. Μην περιμένετε τελευταία στιγμή να έρθετε. Και νωρίτερα να έρθετε, θα βρείτε να κάνετε πράγματα να περάσει η ώρα. Μπορείτε να έρθετε και ακόμα πιο νωρίτερα για να κάνετε και το μπάνιο σας

●       Αποφύγετε το αυτοκίνητο για την επίσκεψή σας στο χώρο. Θα ταλαιπωρηθείτε.  Μπορείτε να έρθετε με δίκυκλο, με ποδήλατο, με τα πόδια αλλά θα υπάρχει και λεωφορείο  το οποίο από τις 19:00 θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο ΣΤΑΣΗ ΚΤΕΛ- Γάγκου ανά 15 λεπτά.  Λεωφορείο θα υπάρχει και μετά τη λήξη της προβολής.  Η μη χρήση αυτοκινήτου αποτελεί sos  συμβουλή. Ειδικά για τις μέρες προβολών αλλά και γενικά ως στάση ζωής.

●       Εμείς , θα προτιμούσαμε την πεζοπορία: Θα διασχίσετε την πόλη, θα είναι ωραία βραδιά, θα κάψετε και καμιά θερμίδα. Αλλωστε οι “Gaggou Movie Nights” δε διοργανώνονται μόνο για να δώσουμε παλμό και ζωή στην παραλία αλλά για να μας δοθεί και η ευκαρία να περπατήσουμε στην πόλη μας.

●       Υπάρχει και μπαρ και wc στο χώρο. Το κοινό θα εξυπηρετείται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Blue Style Resort”. Διατίθενται ποτά, αναψυκτικά, snacks.

●       Σεβαστείτε το χώρο και τα παιδιά που εργάζονται για αυτές τις βραδιές. Μην αφήνετε σκουπίδια.

Υπάρχουν κάδοι.

●        SOS!!!O COVID-19 είναι εδώ!!! Θα σας έχουμε αντισηπτικό, να κουβαλάτε κι εσείς αντισηπτικό, να κρατάτε αποστάσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν. Πάμε να κάνουμε κάτι όμορφο για την πόλη. Να προσέχουμε για να μην είναι η ταλαιπωρία μας μεγαλύτερη από τη χαρά που θα μας δώσει το event.  

●       Διοργανώνουμε τις προβολές για να υπενθυμίσουμε στους σαμιώτες πως η Γάγκου είναι παρούσα , και στους μη σαμιώτες πως ακόμα και μέσα στην πόλη  μπορούν να βρουν πανέμορφες γωνιές. Θα νιώσουμε πως πετύχαμε στην προσπάθεια που κάνουμε , αν στην πορεία αποδειχθεί πως ο κόσμος εμπιστεύεται πάλι τη Γάγκου, τη σημαντικότερη και ομορφότερη παραλία της πόλης.

●       Σεβαστείτε τους ηλικιωμένους: Κοντά στο χώρο προβολής θα υπάρχουν καρέκλες. Όσους από εσάς δε σας πήραν τα χρόνια, προτιμήστε τις ξαπλώστρες, τα βότσαλα και τη θάλασσα για να δείτε τις ταινίες. Αφήστε τις καρέκλες για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

●       Ανεβάζετε στα social media  φωτογραφίες και videos με #gaggou. Για να μην ψάχνουμε από δω κι από κει για να βρούμε το φωτογραφικό υλικό.

●       Πάρτε μαγιό – Βρείτε στρώματα θαλάσσης

●       Ο καιρός θα είναι μια χαρά: Ξαστεριά, θερμοκρασία το βράδυ στους 25-28 βαθμούς Κελσίου. Αυτό σημαίνει πως τις ταινίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε από τις ξαπλώστρες και τις καρέκλες που θα διατίθενται. Μπορείτε όμως να τις παρακολουθήσετε και με μαγιό, πάνω σε στρώμα θαλάσσης. Να το αγκυροβολήσετε. Αν δεν το δέσετε, κλείσουν τα ματάκια σας και σας έρθει τσίκνα, θα έχετε φτάσει στην ταβέρνα στις Μαούνες.

Related posts

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι στο Καρλόβασι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

admin

Βραβείο Κοινού Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας για το «ΠΝΕΥΜΑ ΓΗΓΕΝΕΣ»

admin

Συναυλιακή συνάντηση των μουσικών σχολείων Σάμου και Άμφισσας

admin

Έναρξη Τμήματος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στους Μυτιληνιούς του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

admin

Συνεχίζουν οι προετοιμασίες του Καρλοβασίτικου Καρναβαλιού 2023!

admin

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

admin

Καρλοβασίτικο Καρναβάλι 2023

admin

Ποδαρικό του 2023 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για τα μέλη και τους φίλους του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

admin

2023: Λογοτεχνικό Έτος Άλκης Ζέη

admin