Connect with us

Δήμος

Ο Γιώργος Στάντζος υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

Published

on

Μία ανεξάρτητη δημοκρατική  κίνηση πολιτών μπαίνει στην διεκδίκηση του Δήμου Ανατολικής Σάμου, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Στάντζο.

Η συντονιστική επιτροπή αναφέρει :

Εμείς, που αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  και να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά του τόπου μας,  ενημερώνουμε τους πολίτες της Ανατολικής Σάμου  ότι για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές  δημιουργήσαμε μία ανεξάρτητη  κίνηση πολιτών, με μοναδικό σκοπό να συμβάλλουμε καθοριστικά, με δυναμισμό και υπευθυνότητα, στη χάραξη αναπτυξιακής πορείας για τον τόπο μας,  προκειμένου να ξεπεραστούν οι  δυσκολίες του παρόντος  και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και σιγουριά  το μέλλον.

Η κίνησή  μας είναι μία ανεξάρτητη δημοκρατική  κίνηση πολιτών χωρίς κομματικό χρώμα αλλά με σαφές αυτοδιοικητικό  περιεχόμενο. Η επανεκκίνηση του νέου Δήμου πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας. Το νέο ξεκίνημα φιλοδοξεί να  συνδυάσει  τις φρέσκιες ιδέες, τον δυναμισμό, την ωριμότητα στη διαχείριση και την αποτελεσματικότητα στην πράξη. Θα βαδίσει πάνω σε μια συμφωνία Πολιτών με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Δήμου, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την υπέρβαση, με σοβαρότητα και σταθερότητα, των μεγάλων προβλημάτων που όλοι συζητούμε και γνωρίζουμε.

Για τους λόγους αυτούς, λοιπόν, αποφασίσαμε τη δημιουργία Δημοτικής παράταξης και την κάθοδο μας στις προσεχείς εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου  τον Γιώργο Στάντζο.

Την προσεχή Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 19.30 μ.μ. σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Σάμος» προκειμένου να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις, να δώσουμε όνομα στη παράταξή μας και να χαράξουμε κοινή πορεία-δίνοντας πνοή ζωής- προκειμένου ο Δήμος  Ανατολικής Σάμου να βρει τον ανανεωμένο βηματισμό του στο δρόμο της ανάπτυξης  και της δημιουργίας. Προχωρώντας όλοι μαζί ένα βήμα προς το αύριο!

Comments

comments

Δήμος

Κάλεσμα Νίκου Ζάχαρη για μαζική προσέλευση στις κάλπες

Published

on

By

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Νίκος Ζάχαρης με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»  σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών καθώς και τις εμφανίσεις τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

  • Η επικοινωνία διά ζώσης με τους συνδημότητες μας σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του Δήμου, επιβεβαίωσε τη θετική  ανταπόκριση και αποδοχή του κόσμου στο συνδυασμό μας, ήταν πραγματικά γόνιμη και ωφέλιμη, ακούσαμε τα προβλήματά τους, συζητήσαμε το προγραμματικό μας πλαίσιο και η επικοινωνία αυτή  μας ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο.
  • Να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους και τους ιδιοκτήτες των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που μας έδωσαν βήμα να επικοινωνήσουμε με όλους τους συμπολίτες μας, επιτελώντας μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία.
  • Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 είναι οι πρώτες εκλογές που γίνονται με το σύστημα της απλής αναλογικής και με ξεχωριστά ψηφοδέλτια για το Δήμο και ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τις κοινότητες. Είναι μια τομή στην Αυτοδιοίκηση, γιατί δεν κατανέμει μόνο ισότιμα τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρουν οι συνδυασμοί την πρώτη Κυριακή των εκλογών, αλλά και θα εισάγουν στο δημοτικό συμβούλιο καθαρές απόψεις, μια νέα κουλτούρα διαλόγου, συνεννοήσεων και προγραμματικών συγκλίσεων για την επίλυση των υπαρκτών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και το νησί μας.
  • Καλούμε τους συνδημότες μας να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη την Κυριακή 26 Μαΐου,  να αναδείξουν δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, να υπερψηφίσουν γυναίκες και άνδρες, με δημοκρατική συνείδηση, ανεκτική συμπεριφορά και αξιοπρεπή στάση ζωής, ανθρώπους με  διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς  στα κοινά, σε όποιον συνδυασμό και αν επιλέξουν.

ΥΓ.  Στο εκλογικό μας περίπτερο, στην παραλιακή της πρωτεύουσας, οι συμπολίτες μας θα βρίσκουν εκλογικό υλικό και ψηφοδέλτια.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Η Ιωάννα Καραγιάννη με τον συνδυασμό Δυτικής Σάμου «Δύναμη Δημιουργίας»

Published

on

By

Στο ψηφοδέλτιο του Δημοτικού συνδυασμού Δυτικής Σάμου «Δύναμη Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Καλατζή, η Ιωάννα Καραγιάννη

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι κόρη του Κώστα και της Καλλιόπης Καραγιάννη το γένος Σεβαστάκη

Γεννήθηκα στο Καρλόβασι Σάμου το έτος 1987.

Μεγάλωσα στο Καρλόβασι της Σάμου όπου εργάζομαι στην δικιά μας  οικογενειακή εμπορική επιχείρηση της οποία είμαι και διαχειρίστρια.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Καρλοβάσου.

Συνέχισα τις σπουδές μου σε σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Mediterranean College Teesside University.

Έχω εκλεγεί δύο φορές στο Επιμελητήριο Σάμου στο τμήμα Εμπορίου.

Το Μάιο του 2014 εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος Σάμου έως και σήμερα.

Έχω εκλεγεί  πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δυτικής Σάμου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Συμμετέχω  στο διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΡΚΗΣ ομάδα βόλεϊ.

Συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης είμαι έτοιμη και αποφασισμένη να αγωνιστώ  με αισιοδοξία ειλικρίνεια και διαφάνεια για το  νέο Δήμο Δυτικής Σάμου.

  • την σωστή δομή του νέου Δήμου Δυτικής Σάμου.
  • την ποιοτική λειτουργία που θα διασφαλίζει  την  βιωσιμότητα του και  την  δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στους δημότες.
  • ουσιαστικές και πρακτικές παρεμβάσεις για  λύση των  προβλημάτων της καθημερινότητας.
  • για να εκπροσωπηθεί η νέα γενιά με όραμα και νέες ιδέες.
  • Την ανάδειξη πολιτιστικών,  θρησκευτικών μνημείων και παραδόσεων του τόπο με στόχο την ανάπτυξη του.

Στον αγώνα μου και στην προσπάθεια μου για ένα νέο Δήμο Δυτικής Σάμου πρωτοπόρο στην ανάπτυξη σας καλώ μαζί μου.

Με την ψήφο σας δυναμώστε την προσπάθεια μου.

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Ο συνδυασμός «Δύναμη Δημιουργίας» στον Μαραθόκαμπο

Published

on

By

Στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου,στον Μαραθόκαμπο,  θα βρεθεί σήμερα στις 19.30 ο συνδυασμός «Δύναμη Δημιουργίας» .

“Στην ομιλία θα παρουσιαστεί η τελική πρόταση νίκης του συνδυασμού μας και στη συνέχεια υλοποιώντας τη δέσμευσή μας για άμεση και συνεχή επικοινωνία με τους συμπολίτες μας σας καλούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς», αναφέρει στην πρόσκλησή της η «Δύναμη Δημιουργίας».

Comments

comments

Continue Reading

Advertisement

Facebook

Advertisement Enter ad code here

SPONSORED

Sponsored

Δημοφιλή

Copyright © 2017