Connect with us

Δήμος

Ο Αντώνης Σίμος υποψήφιος δήμαρχος Σάμου

Published

on

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Σάμου προχώρησε ο Αντώνης Σίμος .

Ο Αντώνης  Σίμος ανακοίνωσε τους τέσσερις κύριους άξονες του νέου συνδυασμού στον οποίο θα ηγείται.

Σαμιώτισσες – Σαμιώτες,

σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας και να στηρίξετε τον αγώνα, που ξεκινάμε από σήμερα 13-2-2019, με όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης για το όμορφο, αλλά και τα τελευταία χρόνια, πολύπαθο νησί μας.

Η τετράχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά με δίδαξε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση τα δύσκολα προβλήματα λύνονται από θέση ισχύος, με αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες, που μόνο ισχυρές και ιδεολογικά συμπαγείς δημοτικές αρχές μπορούν να εκτελέσουν και όχι πολυσύνθετες παρατάξεις, που αποφεύγουν να εμπλακούν με τα δύσκολα υπό τον κίνδυνο της αυτοδιάλυσης.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις, σε συνδυασμό με τα καυτά προβλήματα που βασανίζουν τα τελευταία χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα μας, με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μπορέσω να συγκροτήσω ένα δυνατό και ταυτόχρονα ιδεολογικά συμπαγές ψηφοδέλτιο, ικανό να δώσει λύσεις.

Η απόφασή μας, μετά την εκλογή μας σε θέση ευθύνης, είναι να κινηθούμε σε τέσσερις κύριους άξονες προκειμένου:

1ον Να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας και της κοινωνικής προστασίας, που έχει κλονισθεί πάρα πολύ σοβαρά τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του μεταναστευτικού ζητήματος, με κύριο στόχο την οριστική επίλυση του προβλήματος.

2ον Να βρεθούμε πιο κοντά στους συνδημότες μας, δίνοντας άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους και κυρίως στα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας.

3ον Να συνεχίσουμε υπεύθυνα και σωστά, σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα, τα ήδη χρηματοδοτούμενα έργα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας παράλληλα νέα έργα υποδομών και ανάπτυξης, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και θα κρατήσουν τους νέους κοντά μας.

4ον Να συνεχίσουμε το έργο της εξωστρέφειας, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η νυν δημοτική αρχή, για να αναδείξουμε το προικισμένο νησί μας ως τον τέλειο τουριστικό προορισμό μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και άλλων συναφών δράσεων.

Σαμώτισσες – Σαμιώτες, με τη δική σας στήριξη  μπορούμε να πετύχουμε πολλά, γι’ αυτό σας καλούμε να δώσετε ένα δυναμικό παρών στον αγώνα μας, παραμερίζοντας προσωπικές, κομματικές και τοπικιστικές φιλοδοξίες. Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να απαλλάξουμε το νησί μας από τα μεγάλα προβλήματα, προκειμένου στη συνέχεια όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, που θα υπόσχεται πολλά σε μας και στα παιδιά μας.

Comments

comments

Δήμος

Στη Σάμο τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey”

Published

on

By

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για την τουριστική προβολή και προώθηση του τόπου, υποδέχονται από την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, την αποστολή του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο τον Ιούλιο και αφορά την μονοθεματική παρουσίαση του νησιού σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα γίνει για αυτό.
Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων κατά την παραμονή στο νησί περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι στο Ηραίο, στο Καρλόβασι, στην Πόλη της Σάμου, στο Ευπαλίνειο Όρυγμα και στο Ναό της Ήρας καθώς και πολλές επισκέψεις σε χωριά και παραλίες. Σκοπός της επίσκεψης του συνεργείου είναι η περιήγηση στο νησί, η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους, η ενημέρωση από τους αρμοδίους για τις τουριστικές προοπτικές καθώς και η επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς.
Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα συλλέξει πληροφορίες για την δημιουργία ενός οδοιπορικού που θα παρουσιάζει όλες τις πτυχές του νησιού, θα αναδεικνύει την ποικιλία των τουριστικών επιλογών και θα αναδεικνύει την περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
Να αναφέρουμε πως το ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί στη Σάμο αφορά στην ωριαία προβολή του νησιού και θα προβληθεί στην Αυστραλία και σε παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα. Σκοπός του είναι να καταγράψει την παράδοση, την ιστορία, την γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στη Σάμο για να εμπνεύσει τους τηλεθεατές – εντός και εκτός Ελλάδας – να την ανακαλύψουν και την επισκεφτούν!

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής ο δήμος Σάμου ευχαριστεί θερμά την Aegean Airlines που παρέχει δωρεάν τα εισιτήρια της αποστολής, την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου και το Ξενοδοχείο Aegeon στο Καρλόβασι που προσφέρει την διαμονή και την επιχείρηση «SAMOS AUTO CENTER / Γιάννης Μανώλαρος» που διαθέτει το αυτοκίνητο για την περιήγηση του συνεργείου στο νησί.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Παρουσίαση δράσεων Πολιτικής Προστασίας δήμου Σάμου

Published

on

By

Τις δράσεις του για το 2018 θα παρουσιάσει το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Σάμου τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ, στην αίθουσα του δημαρχιακού Μεγάρου.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση θα διανεμηθούν υλικά πυρόσβεσης στις εθελοντικές ομάδες του νησιού.

Comments

comments

Continue Reading

Δήμος

Μαυρατζώτης προς Σίμο: Άντε και το 2024 ευρωβουλευτής!

Published

on

By

Ακόμη μία υποψηφιότητα για τον Δήμο Σάμου γνωστοποιήθηκε σήμερα από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών”, και δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Σίμο. O ίδιος εξήγησε στο Ράδιο Αρμονία ότι ο κύκλος της ΑΚΙΣ κλείνει στο τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου υποστηριζοντας ότι θα υπάρξει άλλη ονομασία στο νέο σχήμα.

Αργότερα το απόγευμα με ανάρτηση του στο Facebook, ο δημοτικός Σύμβουλος Σάμου, Ελισσαίος Μαυρατζώτης, με αφορμή σημείο της διακήρυξης της υποψηφιότητας του κ. Σίμου, το χαρακτήρισε ως “κωλοτούμπα της χρονιάς που ξεπέρασε ακόμα και τον Πανό Καμμένο”.

Δείτε τι έγραψε ο δημοτικός Σύμβουλος.

“Η κωλοτούμπα της χρονιάς που ξεπέρασε ακόμα και τον Καμμένο από τον Αντώνη Σίμο. Στη διακήρυξη της υποψηφιότητας του σήμερα έγραψε:
‘’4ον Να συνεχίσουμε το έργο της εξωστρέφειας, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η νυν δημοτική αρχή, για να αναδείξουμε το προικισμένο νησί μας ως τον τέλειο τουριστικό προορισμό μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και άλλων συναφών δράσεων. ‘’
Άντε και το 2024 ευρωβουλευτής !!!!!”.

Comments

comments

Continue Reading
Advertisement

Facebook

SPONSORED

Sponsored

Advertisement Enter ad code here

Δημοφιλή

Copyright © 2017