22.8 C
Σάμος
29/09/2023
Σαμιακά

SOS εκπέμπει η Βλαμαρή απο τα σκουπίδια

Σκουπίδια πεταμένα δίπλα από κάδους, συνθέτουν την εικόνα που παρουσιάζει μια από τις ομορφότερες περιοχές του νησιού μας, με τις ντροπιαστικές εικόνες να προκαλούν προβληματισμό. 

Οι εικόνες προέρχονται από δρόμο στην περιοχή της Βλαμαρής και το πρόβλημα, που φυσικά δεν είναι τωρινό, εντοπίζεται αφενός στο γεγονός πως αρκετοί πολίτες δεν μεριμνούν για τη συρρίκνωση του όγκου των απορριμμάτων που βγάζουν στους κάδους, με αποτέλεσμα αυτοί να ξεχειλίζουν, καθώς και στο γεγονός πως δεν είναι λίγοι αυτοί που στη θέα ενός γεμάτου κάδου επιλέγουν να πετάξουν τα σκουπίδια τους έξω από αυτόν αντί να αναζητήσουν κάποιον άλλον άδειο.

 Πολίτες του νησιού μας για πολλοστή φορά εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους από τα social media και οι αρμόδιοι δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα τους.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες η κατάσταση όχι μόνο προκαλεί έντονη δυσφορία στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και μας εκφράζουν την ανησυχία τους για τις εικόνες που δίνονται ως υλικό στους επισκέπτες μας . Η εικόνα όμως είναι σοκαριστική.

Οι εικόνες στους δρόμους προκαλούν αίσθηση, καθώς με την ανοχή των αρμοδίων της τοπικής αυτοδιοίκησης ο χώρος που βλέπετε , μετατράπηκε τις τελευταίες εβδομάδες σε μικρή χωματερή εξ αιτίας του αδιεξόδου που παρατηρείται εδώ και μήνες στην διαχείριση των απορριμμάτων.Και δεν είναι ο μόνος δυστυχώς.
ΥΓ Samos24. Τις παραπάνω εικόνες τις βλέπουν καθημερινά αξιωματούχοι του δήμου Σάμου, μιας και ζουν στην περιοχή.

Related posts

Πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό «Μπροστά για την Οικογένεια» – Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Σάμο και Ικαρία

admin

Ευ και chef προτείνουν «Samos Nectar» και «Ερημίτη»

admin

Η 79 ΑΔΤΕ για την άσκηση “Παρμενίων 2023”

admin

Η Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Σάμου κοντά στους Πλημμυροπαθείς

admin

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Πειραματικού Δημοτικού σχολείου Βαθέoς

admin

Ο Πύργος Λογοθέτη Λυκούργου θα παραμείνει κλειστός λόγω απουσίας φυλακτικού προσωπικού

admin

26 Σεπτεμβρίου 2000 – Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα» 

admin

Ασταμάτητες οι ροές των παράνομων μεταναστών στη Σάμο – Έφτασαν 191 άτομα σε δυο μέρες

admin

Αλίμονο μας αν περιμένουμε τους Πέρσες

admin