19.9 C
Σάμος
03/05/2024
Σαμιακά

“Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά στο Pappa Beach-Ireon Samos”

Τα δυσάρεστα νέα για την ολοκληρωτική καταστροφή του δημοφιλούς καλοκαιρινού προορισμού Pappa Beach-Ireon Samos από πυρκαγιά που προκλήθηκε από κεραυνό το περασμένο Σάββατο, μοιράστηκαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα social media. Εξέφρασαν τη θλίψη τους για το τραγικό περιστατικό, αλλά και την ανακούφισή τους που δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Παρά το αρχικό σοκ, οι υπεύθυνοι του Pappa Beach παραμένουν αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να ανοικοδομήσουν την επιχείρηση, επαναφέροντάς την στην προηγούμενη αίγλη της. Ήδη, σε συνεργασία με τους συνεργάτες τους, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιταχύνουν τη διαδικασία ανακατασκευής. “Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα στο Pappa Beach-Ireon Samos”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πυθαγορείου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Μυτιληνιών Σάμου ,τους εθελοντές πυροσβέστες του Παγώνδα και του Ηραίου και όλους όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και στον περιορισμό των ζημιών.

Η τοπική κοινωνία της Σάμου στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στους πληγέντες επιχειρηματίες, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλοι ευελπιστούν ότι το Pappa Beach θα ξαναγεννηθεί σύντομα από τις στάχτες του, συνεχίζοντας να αποτελεί ένα από τα στολίδια του νησιού.

Related posts

Ανησυχία του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τη μείωση του προσωπικού στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

admin

Όμιλος Χριστινίδη: Γενναιόδωρη πασχαλινή δωρεά σε Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Διαφωνία ανακρίτριας, εισαγγελέα για τον 48χρονο

admin

Ημερίδα: “Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίων”

admin

Νέο σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι Μαλαγαρίου – Ακολουθεί ο τουριστικός λιμένας Σάμου

admin

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών ΒΑ Αιγαίου, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος την Τρίτη 7 Μαΐου στο Βαθύ

admin

Επίσκεψη του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων στο Μουσείο Οίνου Σάμου

admin

Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού: Η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Μητρόπολη Σάμου

admin

Η Εργατική Πρωτομαγιά στη Σάμο

admin