18.1 C
Σάμος
04/05/2024
Σαμιακά

Ευχαριστίες Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου

Τις ευχαριστίες του προς όλες τις Αρχές της Σάμου, στον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, και τον Διοικητή της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Βορείου Αιγαίου εξέφρασε πριν από λίγο με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, Πύραχος κ. Πέτρος Αλάμαρας.

Ο κ. Αλάμαρας, έκανε ιδιαίτερη μνεία προς τον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχο, Γεώργιο Μιαούλη και στους πυροσβέστες, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, προστάτευσαν ανθρώπινες ζωές και περιβάλλον απο την φωτιά εκδηλώθηκε στην πλώρη δεξαμενόπλοιου στη θαλάσσια περιοχή Κοκκάρι της Σάμου.

Αναλυτικά:

“Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Σάμου, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τις πολιτικές, αυτοδιοικητικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου. Πρωτίστως όμως τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο και τον Διοικητή της ΠΕ.Π.Υ.Δ. Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη.

Επιπλέον θα ήθελα να εκφράσω την ευαρέσκεια μου, στον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου Αντιπύραρχο Γεώργιο Μιαούλη, τους Αξιωματικούς και Πυροσβέστες που την Κυριακή 12/02/2023, δείχνοντας αυταπάρνηση και επαγγελματισμό και υπερβαίνοντας σημαντικά το καλώς εννοούμενο υπηρεσιακό καθήκον, συμμετείχαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο φορτηγό πλοίο μεταφορά καυσίμων και χημικών προϊόντων “SEVEN HORRIZON”, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την εγκατάσταση με την επωνυμία “Silk Oil” στο Κοκκάρι του Δήμου Ανατολικής Σάμου, έχοντας ως αποτέλεσμα την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής του 17μελούς πληρώματος και τον άμεσο περιορισμό της πυρκαγιάς στο χώρο της πλώρης, περιορίζοντας στο ελάχιστο,  τόσο τις υλικές ζημιές για το πλοίο, όσο και για περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο φυσικό  πλούτο της πατρίδας μας. “

Related posts

Ο Επιτάφιος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Blue Star Myconos- Ο χαιρετισμός του πλοίου

admin

Ανησυχία του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τη μείωση του προσωπικού στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

admin

Όμιλος Χριστινίδη: Γενναιόδωρη πασχαλινή δωρεά σε Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Διαφωνία ανακρίτριας, εισαγγελέα για τον 48χρονο

admin

Ημερίδα: “Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίων”

admin

Νέο σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι Μαλαγαρίου – Ακολουθεί ο τουριστικός λιμένας Σάμου

admin

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών ΒΑ Αιγαίου, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος την Τρίτη 7 Μαΐου στο Βαθύ

admin

Επίσκεψη του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων στο Μουσείο Οίνου Σάμου

admin

Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού: Η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Μητρόπολη Σάμου

admin