21.9 C
Σάμος
03/05/2024
Περιφερειακά

Η Άννα Ζέπου-Αξιώτη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Κώστα Μουτζούρη

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Έχοντας βιώσει το μόχθο μιας γυναίκας που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της με στόχο να τους δώσει τις βάσεις για μια ηθική και χριστιανική ζωή, έχοντας δεχθεί τις καθημερινές πιέσεις που όλοι υφιστάμεθα και ξέροντας καλά πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί μια οικογένεια, έβαλα στόχο ζωής μου την κοινωνική προσφορά στο συνάνθρωπο.

Ο άνθρωπος που με ενέπνευσε και με υποστήριξε όλο αυτό να το κάνω πιο στοχευμένα, ήταν ο άξιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου και ακαδημαϊκός Κώστας Μουτζούρης. Ο ίδιος και οι σύμβουλοί του, με στήριξαν και με στηρίζουν σε δράσεις μέριμνας  προς τις πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας, στην καταγραφή των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των νησιών μας και στην άμεση και καίρια ανταπόκριση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου  σε όσα ζητήματα ζωής, εσείς μου εμπιστεύεστε.

Στη διάρκεια της θητείας μου ως άμισθης συμβούλου, ήρθα πιο κοντά σε όλους σας κι έζησα τις αγωνίες και τους κόπους που όλοι καταβάλλουμε για να συντηρήσουμε  τις οικογένειές μας, να μεγαλώσουμε και να σπουδάσουμε τα παιδιά μας, να βοηθήσουμε τους ηλικιωμένους μας γονείς και συγγενείς, να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις οικονομικής ένδειας, να καλύψουμε τις ανάγκες των πασχόντων. Για μένα, όλο αυτό το δύσκολο εγχείρημα, με κάνει να νοιώθω πως έρχομαι πιο κοντά στο Θεό μα και τον άνθρωπο.

Μόνο μου μέλημα αποτελεί να συνεχίσω να βοηθώ, όπου και όπως μπορώ, τους συνανθρώπους μου χωρίς να στοχεύω ή να έχω κάποιο προσωπικό όφελος. Και αυτό θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω με τη δική σας στήριξη και  πάντα με παρακινητή και συνοδοιπόρο τον Κώστα Μουτζούρη, που μάχεται καθημερινά για να γίνεται ένα σοβαρό και έντιμο «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο»!

Σας ευχαριστώ

Άννα Ζέπου-Αξιώτη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.

Related posts

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη για το Πάσχα

admin

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου: Σημαντική Δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

admin

Πρόσκληση σε 2η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού στη Σάμο

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Υγείας

admin

Η Σάμος διακρίνεται για τον οίνο της στα Tourism Awards

admin

Σάμος: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με την Ένωση Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin