26.7 C
Σάμος
15/06/2024
Σαμιακά

Καρλόβασι Σάμου: Νέα μόδα – Καφές και κούρεμα στον ίδιο χώρο

Ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό εγχείρημα

Στο Καρλόβασι της Σάμου, στην Πλατεία 8ης Μαΐου, ένα καινοτόμο επιχειρηματικό εγχείρημα έχει προσελκύσει την τοπική κοινότητα και όχι μόνο. Το καφέ – μπαρμπέρικο του Βασίλη Κουντουρουδά, ένα από τα καλύτερα παιδία και επαγγελματίες της περιοχής, συνδυάζει δύο φαινομενικά ασύνδετες δραστηριότητες: την παρασκευή καφέ και τις υπηρεσίες κομμωτικής.

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Κουντουρουδάς μίλησε στον δημοσιογράφο Χάρη Ζαβουδάκη για την έμπνευση πίσω από αυτή την πρωτότυπη ιδέα. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι πελάτες θα μπορούσαν να απολαμβάνουν τον καφέ τους ενώ περιμένουν να κουρευτούν. Η ιδέα αυτή έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου για τους πολυάσχολους πελάτες.

Το καφέ – μπαρμπέρικο παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κομμωτικής. Ταυτόχρονα, η γευστική εμπειρία του καφέ συμπληρώνει τη συνολική εμπειρία των πελατών. Η επιχείρηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας, αποτελώντας ένα αγαπημένο στέκι για νέους και μεγάλους.

Επιπρόσθετα, στον χώρο μπορεί κανείς να διακρίνει κεραμικά δια χειρός Γιάννη Ρίτσου, καθώς ο παππούς του Βασίλη Κουντουρούδα ήταν από τους πιο γνωστούς κεραμοποιούς της Σάμου και διατηρούσε στενή φιλία με τον σπουδαίο ποιητή .

Το καφέ – μπαρμπέρικο στο Καρλόβασι αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα πως η δημιουργικότητα και η καινοτομία μπορούν να προσφέρουν νέες προοπτικές σε παραδοσιακές επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και δημιουργώντας νέες εμπειρίες για τους πελάτες.

Related posts

Με επιτυχία ο αγώνας Σκάκι Σιμουλτανέ στην Πλατεία Δημαρχείου της Σάμου

admin

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου καταδικάζει την μη καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

admin

Pappa Beach: Θα ανοίξουμε ξανά τον μικρό μας παράδεισo

admin

Νεκρός εντοπίστηκε ο 74χρονος Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο

admin

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσεβίου

admin

Ύπατη Αρμοστεία : Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων 2024 στη Σάμο

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

admin

ΕΠΑΛ Καρλοβασίου…εν δράσει!

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

admin