21.7 C
Σάμος
21/05/2024
Σαμιακά

Τι δώρο να κάνω όταν νιώθω τις επιλογές να εξαντλούνται;

Θες η συχνότητα αγοράς δώρων και η επαναληψιμότητα των ιδεών που οδηγεί στην εξάντλησή τους; Θες οι πιέσεις της καθημερινότητας που περιορίζουν τη φαντασία και την έμπνευσή μας; Ή μήπως η έλλειψη χρόνου που τη χαρακτηρίζει και μερικές φορές η έλλειψη επαρκών στοιχείων για το άλλο άτομο που θα μας καθοδηγήσουν στη σωστή επιλογή;  Όποια και αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι κοινό, δηλαδή η αδυναμία να διαλέξουμε άμεσα ένα καλό δώρο, ένα δώρο χρήσιμο και ταιριαστό που δε θα δημιουργήσει την ανάγκη αλλαγής του, αλλά ούτε θα βάλει το άλλο άτομο στη διαδικασία να επαναξιολογήσει τη σχέση μας μαζί του.

 

Παρακάτω θα βρεις 4 πρωτότυπες ιδέες δώρων που θα σου λύσουν τα χέρια σε στιγμές ανάγκες, και θα καταπλήξουν!

  • Εκλεπτυσμένες Πινελιές

 

Ίσως εκ πρώτης όψεως τα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι να μη φαντάζουν και το πιο πρωτότυπο δώρο. Στην πραγματικότητα όμως αυτό εξαρτάται από άλλες προδιαγραφές του, όπως το υλικό, ο σχεδιασμός, και φυσικά η σύμπλευσή του με τις τρέχουσες τάσεις. Ποικιλία από μοναδικά σετ δώρου στο doroset.gr για το σπίτι προσαρμοσμένα κατάλληλα στην εποχή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, και διαφορετικά χειροποίητα προϊόντα από κεραμικά έως βιτρό και πλεκτές θήκες μαξιλαριών υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας.

Στην ομπρέλα του design ωστόσο, περιλαμβάνονται και άλλα είδη και αντικείμενα, που μπορεί να παράγονται από σχεδιαστές, όπως αφίσες, κηροπήγια, βάζα, βιβλία ακόμη και μικρο έπιπλα, ενώ οι πιθανότητες να επιλέξετε ακριβώς το ίδιο με κάποιον άλλον, είναι απειροελάχιστες.

  • Για το Κατοικίδιο

 

Όταν λέμε να πάρεις ένα δώρο για το κατοικίδιο του φίλου σου, δεν εννοούμε ένα παιχνίδι ή την τροφή ή κάποια μικρή λιχουδιά στα πλαίσια της επίσκεψης, αλλά κάτι που θα έχει άμεσο όφελος για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί 

βασική εκπαίδευση σκύλου από τον Stavros Dog Trainer και κάθε εκπαιδευτή, αφού ναι μεν η υπηρεσία εφαρμόζεται στο κατοικίδιο, αλλά είναι η καθημερινή συμβίωση με αυτό που βελτιώνεται. 

  • Εκτόξευση Αδρεναλίνης

 

Οποιοδήποτε αντικείμενο, χρηστικό και μη, αναλώσιμο ή μη-αναλώσιμο, καταλαμβάνει κάποιον χώρο. Αντίθετα λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις κάτι μη απτό, δηλαδή κάτι βιωματικό. Πέρα από τα διάφορα εργαστήρια και σεμινάρια, μπορείς να βρεις ιστοσελίδες που εμπεριέχουν τη συγκεκριμένη κατηγορία δώρου, ή να διεξάγεις την αναζήτησή σου ξεχωριστά για κάποιο συγκεκριμένο extreme sport. Βόλτα με αερόστατο, παρά 5, bungee jumping, πτώση με αλεξίπτωτο, αλλά και θαλάσσια σπορ εφόσον είναι εντός εποχής, είναι εμπειρίες ζωής που δε θα ξεθωριάσουν από τη μνήμη.

  • Τολμηρές Αλλαγές 

 

Κάποιες αλλαγές που αφορούν την εμφάνισή μας, βρίσκονται πιο ψηλά στην κοστολογική κλίμακα, πρόκειται άλλωστε για αλλαγές με μακροχρόνια ή και ριζικά αποτελέσματα, σε σχέση με ένα νέο outfit ή ένα νέο χρώμα μαλλιών. Έτσι η οικονομική συμβολή των φίλων μας, μπορεί να φανεί σωτήρια, αλλά και να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειαζόμαστε για την τελική απόφαση. Στην τελευταία μας πρόταση λοιπόν, συναντάμε τα piercing και τα τατουάζ. Εξασφάλισε σε κουπόνι μια συγκεκριμένη υπηρεσία αν είσαι αρκετά σίγουρος, ή απλώς έλα σε συνεννόηση με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη. 

Related posts

Εκλογές ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

admin

ΤΕΕ Εκλογές: Ποιοι εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι από το Νομό Σάμου

admin

Θεσμός το Τετράθλο από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την Ακαδημία «Γρηγόρης Τσικριτέας»

admin

1η θέση για τον μαθητή Ιωάννη Βλαχογιάννη του 1ου Δημοτικού Σάμου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας

admin

Συνάντηση 30 Φορέων Πρόληψης Ελλάδας και Κύπρου στην Ολομέλεια του Πανελλήνιου Δικτύου στη Σάμο

admin

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Νέος Ασφαλιστικός Πράκτορας στην Σάμο: Γεώργιος Καλτάκης

admin

Το Tour De Samos 2024 επιστρέφει στην 5η εκδοχή του

admin

Από τη Σμύρνη στη Σάμο: Τούρκοι ποδηλάτες ανακαλύπτουν το νησί

admin