15.9 C
Σάμος
03/05/2024
Σαμιακά

Αυτό το καλοκαίρι η ???…?????? σε στέλνει για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Σάμο!

Αυτό το καλοκαίρι η ???…?????? αποτίνει φόρο τιμής σε όλες τις γιαγιάδες και σε στέλνει για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Σάμο! Εκεί θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις την γιαγιά Μαρίκα, η συνταγή της οποίας δροσίζει τα καλοκαίρια μας από το 1957!

 

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό ανέβασε μια φωτογραφία σου μαζί με τη γιαγιά σου στα σχόλια αυτού του post και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση για τα πιο φανταστικά δώρα του καλοκαιριού!!?

 

Οι Νικητές είναι 10 και κερδίζουν τα εξής:

1ος Νικητής: 1 Αεροπορικό Ταξίδι για 2 άτομα στην Σάμο με 5 μερη διαμονή. Εκεί θα συναντήσεις την γιαγιά Μαρίκα και θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς χυμούς κι αναψυκτικά από την Gia..giamas!

 

2ος, 3ος και 4ος Νικητής: 5 Μπουκάλια Gia…giamas των 1000ml (τα οποία αποδίδουν συνολικά 125 αναψυκτικά) συνοδευόμενα από 5 μεγάλα βαζάκια των 580ml

5ος, 6ος, 7ος, 8ος, 9ος και 10ος Νικητής: 4 Μπουκάλια Gia…giamas των 600ml (τα οποία αποδίδουν συνολικά 96 αναψυκτικά) συνοδευόμενα από 4 βαζάκια των 580ml

Αυτός ο Αύγουστος θα είναι Gia…giamas!

 

Ο Διαγωνισμός ξεκινά τη Δευτέρα 04/07/2022 και ώρα 12:00 και λήγει το Τετάρτη 31/08/2022 και ώρα 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας , ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας! Εξαιρούνται της συμμετοχής οι εργαζόμενοι στην εταιρεία BaristaPRO και Coffee Plus, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

 

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Με τη συμμετοχή σας στο Giveaway δηλώνετε ότι το Facebook απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

Καλή σας Επιτυχία!!!

 

Μεγάλη προσοχή στα fake profile που μπορεί να προσποιούνται πως είμαστε εμείς! Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επικοινωνήστε μαζί μας στο email: e-marketing@baristapro.com.gr για να παραλάβετε τα δώρα σας.

Related posts

Ημερίδα: “Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίων”

admin

Νέο σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι Μαλαγαρίου – Ακολουθεί ο τουριστικός λιμένας Σάμου

admin

Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών ΒΑ Αιγαίου, Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος την Τρίτη 7 Μαΐου στο Βαθύ

admin

Επίσκεψη του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων στο Μουσείο Οίνου Σάμου

admin

Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού: Η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Μητρόπολη Σάμου

admin

Η Εργατική Πρωτομαγιά στη Σάμο

admin

Επίσκεψη του Διοικητή Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβασίου

admin

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος – Ισχυρές συστάσεις προς του πολίτες

admin

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη πόλη της Σάμου για την περιφορά των Επιταφίων την Μ. Παρασκευή

admin