19.9 C
Σάμος
05/05/2024
Σαμιακά

Κέρκης Μαραθοκάμπου για ΠΑΟΚ: “Κοιτάξαμε στα μάτια τον ισχυρό μας αντίπαλο”

Με ψηλά το κεφάλι, παρά την ήτα με 1-3 στα σετ, έφυγαν το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαρτίου 2022, όσοι τυχεροί κατάφεραν να δουν από κοντά τον αγώνα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με σκοπό την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης

«Καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον ισχυρό μας αντίπαλο , το νησί μας γιόρτασε και ευχαριστήθηκε όσο μπορούσε την πορεία μας στο κύπελλο Ελλάδας όπου για εμάς χτες τέλειωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί απέναντι σε μια από τις ποιο  δυνατές ομάδες της χώρας μας.

Πλέον όλη μας η σκέψη βρίσκεται στους αγώνες του πρωταθλήματος που βρίσκονται στην κορύφωση τους και ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες μας να αγωνίζονται αυτό το Σάββατο στις 20:00 στο γήπεδο μας με αντίπαλο την Καλαμάτα στην προ τελευταία αγωνιστική της Pre league. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα.

Ως ανταμοιβή για την μεγάλη οικονομική ανάσα που μας έδωσαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με την επίδειξη του εισιτηρίου με τον ΠΑΟΚ θα έχουν έκπτωση 30% για τον αγώνα με Καλαμάτα!!!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη ώστε να συνεχίσουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας!!!» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου.

Related posts

Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Σάμο

admin

Στη Σάμο το Άγιο Φως

admin

Νέα ανθρωποκτονία στη Σάμο: Κόρη φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα της

admin

Ο Επιτάφιος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Blue Star Myconos- Ο χαιρετισμός του πλοίου

admin

Ανησυχία του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου για τη μείωση του προσωπικού στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας

admin

Όμιλος Χριστινίδη: Γενναιόδωρη πασχαλινή δωρεά σε Νοσοκομείο και ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Διαφωνία ανακρίτριας, εισαγγελέα για τον 48χρονο

admin

Ημερίδα: “Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίων”

admin

Νέο σύστημα ασφαλείας στο λιμάνι Μαλαγαρίου – Ακολουθεί ο τουριστικός λιμένας Σάμου

admin