22.9 C
Σάμος
07/05/2024
Σαμιακά

Αγιασμός της νέας εκπαιδευτικής σειράς Εθελοντών Υγείας του Ερυθρού Σταυρού Σάμου

Στις 7 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Αγ. Παντελεήμων» ο αγιασμός την νέας εκπαιδευτικής σειράς εθελοντών του Τομέα Υγείας Ε.Ε.Σ. που οργάνωσε το τοπικό τμήμα Σάμου.

Στους νέους υποψήφιους εθελοντές, απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τμήματος κ. Καραβασίλης , καλωσορίζοντάς τους στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού και επισημαίνοντας την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στην σημερινή εποχή μας. Επιπλέον τους διαβεβαίωσε ότι η ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα τους δώσει γνώσεις και δεξιότητες ώστε μέσα από τις προκλήσεις να ανταπεξέρθουν στο έργο του Ερυθρού Σταυρού στην τοπική κοινωνία, όπου υπάρχει ανάγκη με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπιστικού κινήματος μας.

Παρόντα και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικητικής επιτροπής, εθελοντές παλαιότερων τάξεων, η νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του τμήματος, η διοικήτρια του  Γ.Ν. Σάμου, καθώς και  η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Σάμου, που με τη σειρά τους καλωσόρισαν του νέους υποψήφιους εθελοντές και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος του εθελοντή Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ.

Related posts

Λιμνιώνας και Κάμπος Μαραθοκάμπου, Βίβλα: Μην χάσετε τις πεζοπορίες του Ε.Ο.Π.Σ. Σάμου στις 12 Μαΐου

admin

Σάμος: Μαμούθ διαγραφή χρέους

admin

Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της

admin

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην ξιφασκία ΑμεΑ

admin

Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Σάμο

admin

Δεύτε Λάβετε Φως

admin

Στη Σάμο το Άγιο Φως

admin

Νέα ανθρωποκτονία στη Σάμο: Κόρη φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα της

admin

Ο Επιτάφιος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Blue Star Myconos- Ο χαιρετισμός του πλοίου

admin