24.9 C
Σάμος
07/05/2024
Σαμιακά

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Σάμου με τον νέο Γενικό Πρόξενο Σμύρνης

Συνάντηση του Επιμελητηρίου Σάμου με τον νέο Γενικό Πρόξενο Σμύρνης κ. Αλέξανδρο Κώνστα.

Αντιπροσωπία του  Επιμελητηρίου Σάμου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ.Γιώργο Κυριαζή από τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Χατζηδημητρίου τα μέλη κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης κ. Νίκος Στεφανής,ο Πρόεδρος του Πυθαγορείου κ. Νικολαΐδης  ο Τουριστικός επιχειρηματίας κ. Μανόλης Κυπραίος και ο επιχειρηματίας Ξενοδόχος κ. Γιάννης Παπαπαναγιώτου  συναντήθηκαν την Παρασκευή 8-12-2023  στο Γενικό Προξενείο της Σμύρνης με τον νέο Γενικό Πρόξενο κ. Αλέξανδρο Κώνστα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί για την τουριστική εικόνα του νησιού και για το πόσο σημαντική είναι η αγορά της Τουρκίας.

Έγινε μία παρουσίαση  σε σχέση με την ροή των τούρκων τουριστών, για το πως συμπεριφέρονται, για τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες, τα χωριά μας, την πλούσια μας ιστορία, την καλή ενδοεπικοινωνία και αμεσότητα που έχουμε μαζί τους και την υψηλή παροχή υπηρεσιών που τους προσφέρουμε.

Συζήτησαν  τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την απόκτηση βίζας και τί δυνατότητες υπάρχουν για να έρχονται περισσότεροι.

Ο κ. Γενικός Πρόξενος μας υποσχέθηκε ότι θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του ώστε το Προξενείο να είναι αρωγός στην συνέχιση της αύξησης της ροής των Τούρκων και ότι σύντομα θα επισκεφθεί το νησί μας για να το γνωρίσει. ι και από κοντά.

 

Related posts

Ιερά Πανήγυρις Ζωοδόχου Πηγής Μανωλατών

admin

Λιμνιώνας και Κάμπος Μαραθοκάμπου, Βίβλα: Μην χάσετε τις πεζοπορίες του Ε.Ο.Π.Σ. Σάμου στις 12 Μαΐου

admin

Σάμος: Μαμούθ διαγραφή χρέους

admin

Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της

admin

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην ξιφασκία ΑμεΑ

admin

Ο Εσπερινός της Αγάπης στη Σάμο

admin

Δεύτε Λάβετε Φως

admin

Στη Σάμο το Άγιο Φως

admin

Νέα ανθρωποκτονία στη Σάμο: Κόρη φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα της

admin