13.9 C
Σάμος
08/12/2023
Δήμος

Σύσκεψη υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου

Σύσκεψη πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου το απόγευμα της Δευτέρας 18/09 σε Δήμο και Κοινότητες.

“Το καλωσόρισμα έκανε ο Σταμάτης Φιλιππής, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Τίμου Χατζηλαγού, υποψήφιου δημάρχου. Στα βασικά σημεία της ομιλίας έγινε λόγος για την αξία όλο και περισσότεροι αγωνιστές να εκλεγούν στο Δήμο Ανατολικής Σάμου για να μεγαλώσει η αντιπαράθεση και η διεκδίκηση των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων και της νεολαίας, των γυναικών, των συνταξιούχων για τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους.

Στην κουβέντα που ακολούθησε μεταξύ των συμμετεχόντων αναδείχθηκαν τα βασικά σημεία που οι νέοι εκλεγμένοι θα παλέψουν την επόμενη μέρα των εκλογών όπως βέβαια έκανα όλα αυτά τα χρόνια όπως:
Ενάντια στην ακρίβεια, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, στελέχωση των δομών υγείας σε πόλεις και χωριά με προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε να μην εξαναγκάζονται οι κάτοικοι να πηγαίνουν στην πρωτεύουσα ακόμα και για στοιχειώδεις εξετάσεις, για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά με ασφαλή κτίρια και υποδομές, προγράμματα μεταφοράς των μαθητών.

Θα παλέψουν για να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας με μείωση συνολικά του κόστους παραγωγής και έργα που θα συμβάλουν στη βελτίωση της παραγωγής, για βελτίωση της συγκοινωνίας εντός του νησιού αλλά και της σύνδεσής του με τα γύρω νησιά και την κεντρική Ελλάδα με σημαντική μείωση των εισιτηρίων. Για αντιπυρική, αντιπλημμυρική και αντισεισμική θωράκιση του δήμου μας, άμεση λήψη μέτρων για το πρόβλημα της λειψυδρίας. Για να κλείσει η φυλακή προσφύγων και μεταναστών στου Ζερβού, να μη γίνουν τα νησιά ΝΑΤΟικές βάσεις για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και της ΕΕ.


Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις ούτε θέλουν ούτε μπορούν να υπηρετήσουν ό, τι έχει ανάγκη ο λαός της Σάμου. Είναι οι «μπροστινοί» των αστικών κυβερνήσεων που αναλαμβάνουν ρόλο «πυροσβέστη» στις λαϊκές αντιδράσεις και διεκδικήσεις μας. Συμβάλλουν ώστε οι ζωές του λαού να αποτελούν διαχρονικά κόστος, να υποβαθμίζεται η ποιότητά τους ιδιαίτερα στο νησί μας.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και κοινότητες και επικεφαλής τον Τίμο Χατζηλαγό ανανέωσαν το ραντεβού μας για την 21η Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο στην απεργία που καλεί το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ αλλά και στις περιοδείες των επόμενων ημερών στην πόλη μας και στα χωριά μας!”

 

Related posts

Παραλαβή ενός απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Έναρξη εγγραφών στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Στις άμεσες προτεραιότητες οι Ιαματικές Πηγές στο Ποτάμι και το Φράγμα Καρβούνη

admin

Το όνομα του Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου παίρνει το Δημοτικό Στάδιο Σάμου

admin

Αίτημα κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας για τις ζημιές στον Αγ. Κωνσταντίνο

admin

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Η Σάμος απέκτησε το δικό της μνημείο Εθνικής Αντίστασης

admin

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Δυτικής Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

admin

Σε νέο κτίριο μεταφέρεται το ΚΕΠ Καρλοβασίων

admin