21.7 C
Σάμος
20/05/2024
Περιφερειακά

Οικονομική ενίσχυση αθλητικών διοργανώσεων στη Σάμο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου ετοιμάζεται για ένα συναρπαστικό καλοκαίρι γεμάτο αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και την προώθηση του τουρισμού στην περιοχή, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα υποστηρίξει οικονομικά μια σειρά από εντυπωσιακές διοργανώσεις.

Ξεκινώντας με τον Πολυκράτη – Αθλητικό Όμιλο Πυθαγορείου, θα πραγματοποιηθεί ένα συναρπαστικό τουρνουά ποδοσφαίρου παγκορασίδων με τη συμμετοχή ομάδων από όλο το Βόρειο Αιγαίο. Η Περιφέρεια θα συνεισφέρει 2.800€ για τη στήριξη αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας που προωθεί τον γυναικείο αθλητισμό.

Μια από τις πιο ιδιαίτερες διοργανώσεις θα είναι το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλιείας 2024 από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου. Η Περιφέρεια θα στηρίξει αυτή την πρωτοποριακή εκδήλωση με το ποσό των 10.000€, βάζοντας τη Σάμο στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

Ο Νέος Πανσαμιακός Αθλητικός Σύλλογος θα φιλοξενήσει ένα μοναδικό προπονητικό camp με επισκέπτες προπονητές από τη διάσημη ομάδα της Valencia FC. Η Περιφέρεια θα συνεισφέρει 4.200€ για να φέρει αυτή την εξαιρετική ευκαιρία εκπαίδευσης στους νέους αθλητές του νησιού.

Στο μπάσκετ, η Αθλητική Ένωση Καρλοβάσου διοργανώνει το τουρνουά “Μάθιος Νικόλας” με την οικονομική ενίσχυση των 5.000€ από την Περιφέρεια. Παράλληλα, ο Αθλέων-Αθλητικός Σύνδεσμος Σάμου θα τιμήσει τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στον πρόσφατο σεισμό με ένα συγκινητικό τουρνουά μπάσκετ “Άρης-Κλαίρη”, λαμβάνοντας στήριξη 6.000€.

Ο “Αγκαίος” Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος θα διοργανώσει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο πολεμικών τεχνών και προπονητικό camp με τη συνδρομή 2.000€, ενώ ο σύλλογος Σάμος Φούτσαλ θα φέρει τη δράση του ποδοσφαίρου σάλας στο νησί με ένα συναρπαστικό τουρνουά και τη συμμετοχή ομάδων από την Αθήνα, λαμβάνοντας 5.000€ από την Περιφέρεια.

Ο Πυθαγόρας Κοντακαίικα Σάμου θα ενώσει γενιές με ένα ξεχωριστό τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών και παλαιμάχων, με την οικονομική ενίσχυση των 2.800€. Τέλος, η Αθλητική Ένωση Βαθύλου-Πανσαμαϊκού θα προάγει τις διαπεριφερειακές σχέσεις με έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ομάδα της Χίου, με τη στήριξη 2.000€ από την Περιφέρεια.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας, ο Πράμνος Αθλητικός Όμιλος Ικαρίας θα διοργανώσει το 9ο Bogrinho Pramnos Basketball Camp, λαμβάνοντας 5.000€ από την Περιφέρεια για να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους νέους αθλητές

Related posts

Ένταξη Περιφερειακής Οδού Ευδήλου Ικαρίας στο ΕΣΠΑ 2021-2027 με 8.755.000€

admin

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου

admin

Συμμετοχή του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη στην 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

admin

Εκδηλώσεις Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ

admin

Συνάντηση κορυφής: Περιφερειάρχης και Πατριάρχης Βαρθολομαίος συζητούν για τον πολιτισμό στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών με τον Τάσο Δούση για την προβολή της Σάμου

admin

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Πρωτοβουλίες εξωστρέφειας για την προώθηση του τουρισμού

admin

Στα εγκαίνια του νέου μουσείου στο Αϊβαλί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

admin