20.9 C
Σάμος
02/05/2024
Περιφερειακά

Παράδοση – παραλαβή της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού B. Aιγαίου

Μετά από 4 χρόνια στο «τιμόνι» της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού ο κ. Νίκος Νύκτας, «παρέδωσε την σκυτάλη» στο νέο Αναπληρωτή Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με αρμοδιότητα τα θέματα τουρισμού κ. Γιάννη Καλτάκη, ο οποίος ορίστηκε πρόσφατα από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Ο κ. Νύκτας, ο οποιος έχει επιφορτιστεί πλέον την Διεύθυνση προώθηση των τοπικών προϊόντων, με ανάρτηση του στα social media ανέφερε:

«Παρέδωσα στον Σαμιώτη συνάδελφο μου Γιάννη Καλτάκη το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού, ευχόμενος καλή επιτυχία και δημιουργική θητεία.

Οφείλω μεγάλες ευχαριστίες στους εκπροσώπους των φορέων του Τουρισμού και των επιμελητηρίων των νησιών μας στους Αντιδημάρχους των Δήμων μας , στους Ξενοδόχους και φυσικά ιδιαιτέρως ευχαριστώ τους επαγγελματίες του Τουρισμού για την στήριξη τους και την βοήθεια τους στο έργο μου που είχε μόνο ένα στόχο, αυτόν της προόδου και ανάπτυξης του τόπου μας!

Εφεξής ο Περιφερειάρχης κύριος Μουτζουρης μου εμπιστεύθηκε ένα εξίσου σημαντικό Χαρτοφυλάκιο ,αυτό της Προώθησης και ανάδειξης των Προϊόντων Των νησιών μας!

Και σ´αυτά τα νέα καθήκοντα μου επιθυμώ και ζητώ τη συνεργασία όλων και ιδιαιτέρως των επαγγελματιών , επιμελητηρίων , Δήμων , φορέων κ.λ.π .

Εξυπακούεται ότι το Γραφείο μου ήταν , είναι και θα είναι ανοικτό σε όλους για ιδέες, προτάσεις ,διαφωνίες και κριτική , μοναδικός στόχος μου, η προσφορά στον τόπο μου και η καλυτέρευση της ζωής μας ! Είμαι βέβαιος ότι θα το επιτύχουμε όλοι μαζί , η ισχύς εν ενώσει!»

Related posts

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου: Σημαντική Δωρεά στο Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

admin

Πρόσκληση σε 2η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

admin

Πρόγραμμα Εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού στη Σάμο

admin

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Υγείας

admin

Η Σάμος διακρίνεται για τον οίνο της στα Tourism Awards

admin

Σάμος: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με την Ένωση Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου στις 30/04/2024

admin

Προώθηση Ικαριώτικων προϊόντων: Στόχος της επίσκεψης Νύκτα

admin

Συνέντευξη Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε φοιτητές δημοσιογραφίας από τη Γερμανία για το μεταναστευτικό ζήτημα

admin