14.9 C
Σάμος
05/05/2024
Δήμος

Η Νέλλη Πατλάκα νέα Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ανατολικής Σάμου εξελέγη σήμερα η δικηγόρος κα. Νέλλη Πατλάκα στη διάρκεια της τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κ.Πατλάκα εξελέγη με 20 ψήφους υπέρ, και 1 λευκό.

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης επιτελεί το έργο της διαμεσολάβησης μεταξύ των πολιτών και επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες του δήμου, με σκοπό την αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών.

Η κ. Νέλλη Πατλάκα είναι Δικηγόρος LLM – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.

Η εισήγηση του προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου

“Είναι στόχος πραγματικά και το λέω και το πιστεύω αυτό να μπορέσουμε το παρόν συμβούλιο να εκλέξουμε συμπαραστάτη του δημότη όχι μόνο γιατί είναι ένας θεσμός στον οποίο εγώ προσωπικά πιστεύω και τον οποίο θεωρώ ότι θα παίξει έναν κεντρικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία και την αν θέλετε ρύθμιση αριθμιών του συστήματος αλλά και κυρίως γιατί δίνει άλλη εικόνα προς τον πολίτη .

…Πολλά συμβούλια λόγω της αυξημένης πλειοψηφίας δεν καταφέρνουν να εκλέξουν συμπαραστάτη του δημότη αυτό δεν περιποιεί τιμή κατά τη γνώμη μου…

…Σήμερα έχω ενώπιόν μου δύο υποψηφιότητες, η μία υποψηφιότητα τα λέω όπως κατατέθηκαν σε μένα χρονολογικά είναι η κυρία Μαρία Καρύδα του Μιχαήλ και η δεύτερη είναι η κυρία Νέλλη Πατλάκα του Σταματίου.

Εκ των προτέρων η προκήρυξη προέβλεπε ως βασικό τυπικό προσόν την κατοχή πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με περαιτέρω εξειδίκευση νομικής ή διοίκηση επιχειρήσεων αλλά δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτό διότι ήδη είχα ενημερώσει εγώ την κυρία Καρύδα.

Η κυρία Καρύδα δεν έχει στο βιογραφικό της τουλάχιστον που έχει εγχειρίσει σε μένα που κατά το νόμο πρέπει να χειριστώ τη διαδικασία. Μου έχει εγχειρίσει ένα βιογραφικό σημείωμα μας στο οποίο περιλαμβάνει μεν γλωσσομάθεια περιλαμβάνει άλλα πράγματα σαν εμπειρία, δεν περιλαμβάνει όμως πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πολύ δε περισσότερο το συγκεκριμένο πτυχίο νομικής η διοίκηση επιχειρήσεων το οποίο απαιτούσε η προκήρυξη. Κατόπιν αυτού δεν μπορώ  να βάλω σε ψηφοφορία την αίτηση σας”.

Related posts

Έκτακτα βοηθήματα σε 30 οικονομικά αδύναμους πολίτες της ανατολικής Σάμου

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Συστάθηκε η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας

admin

Σύσκεψη Δημάρχων με τον Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

admin

Ανατολική Σάμος: Τροποποιήσεις στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων λόγω εορτών Πάσχα

admin

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου για την Ίδρυση Δημοτικού Εθελοντικού Κλιμακίου Πυροπροστασίας

admin

Απολογισμός έργου Δήμου Ανατολικής Σάμου: Ο Δήμαρχος παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου τετραμήνου

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin