20.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου

Σε καταγγελία κατά της διοικήτριας του Νοσοκομείου Σάμου προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η καταγγελία:

Καταγγέλλουμε την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου για αλαζονική-ανάρμοστη συμπεριφορά προς του εργαζόμενους και για παρεμβάσεις στις διευθύνσεις υπηρεσιών του Νοσοκομείου, που ουσιαστικά τις καταργεί.

 

Θέλουμε να σας καταγγείλουμε:

 

  • Την απρεπή και ανάρμοστη συμπεριφορά της Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου προς τους εργαζόμενους. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυρίας για απρεπή συμπεριφορά, ασέβεια και προσβλητικές εκφράσεις σε ανθρώπους που εργάζονται νύχτα-μέρα και έχουν βάλει πλάτη σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που περνάει ένα επαρχιακό νοσοκομείο μοχθώντας καθημερινά, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποι μας.

 

  • Η Διοικήτρια του νοσοκομείου παρεμβαίνει στις διευθύνσεις των υπηρεσιών με προκλητικό τρόπο δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα σε αυτές και στην λειτουργιά των τμημάτων τους. Η παρέμβαση της το τελευταίο διάστημα στα εργαστήρια του νοσοκομείου μικροβιολογικό, αιμοδοσία και βιοχημικό ξεπερνάει τα εσκεμμένα, με αφορμή 2 εργαζόμενες που ζήτησαν να μετακινηθούν από το τμήμα της αιμοδοσίας στο βιοχημικό. Η παρέμβαση της διοικήτριας ήταν με προφορική εντολή στην προϊσταμένη του τμήματος για «rotation» κατά  τις εκφράσεις της, στα εν λόγο τμήματα στα οποία απαιτείται εξειδίκευση του προσωπικού ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους. Παραβλέποντας τους νόμους και τις οδηγίες που διέπουν την λειτουργία αυτών των εργαστηρίων και ιδιαίτερα το τμήμα της αιμοδοσίας. Με τις προφορικές εντολές της η Διοικήτρια ‘έβαλε ουσιαστικά βόμβα στα θεμέλια αυτού του νευραλγικού χώρου του νοσοκομείου αναστατώνοντας όλους τους εργαζόμενους δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργιά των εργαστηρίων.  Ήδη 3 εργαζόμενες από τα παραπάνω εργαστήρια είναι προς παραίτηση.

 

  • Με απόφαση της,  η διοικήτρια μετακινεί νοσηλευτή  από την παθολογική κλινική στην καρδιολογική για δήθεν εκπαιδευτικούς λόγους παρά την τεκμηριωμένη αντίθεση της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας, δημιουργώντας πρόβλημα στην λειτουργία των νοσηλευτικών τμημάτων καταργώντας ουσιαστικά την υπηρεσία και ανοίγοντας άλλους δρόμους για τους εργαζόμενους, δηλαδή να απευθύνονται απευθείας στην διοικήτρια και βέβαια εκεί θα ικανοποιούνται τα αιτήματα των ημέτερων.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣ                                                         ΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin