14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Ο Αργύρης Φράγκος απο την Σάμο στη βίλα του Love Island

Με μια έκπληξη ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Love Island, αφού ο “μπαρμαν”, αποκάλυψε ότι είναι ο νέος παίκτης. Ο λόγος για τον Αργύρη Φράγκο από τη Σάμο.
Το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ , με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται! Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτας περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις εξελίσσονται και τα ζευγάρια αλλάζουν.
Αργύρης Φράγκος

Ηλικία: 22 ετών

Ιδιότητα: Επιχειρηματίας

Ζώδιο: Αιγόκερως

Celebrity crush: Megan Fox

Γεννημένος στο Σικάγο και με ρίζες από την Ικαρία και την Αυστραλία, έρχεται με «κοσμοπολίτικο αέρα» στο Love Island. Από το 2004 μένει με τους γονείς και τα τρία του αδέλφια στη Σάμο. Σπούδασε Business Management στην Αθήνα και πλέον εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Δηλώνει «η χαρά της ζωής» μιας και είναι συνεχώς χαρούμενος, με φουλ θετική ενέργεια και διάθεση, θέλει να γελάει και να περνάει καλά.

Σε μία σχέση επιζητά την ένταση και την εναλλαγή συναισθημάτων και θέλει η σύντροφός του να τον διεκδικεί έντονα. Δεν του αρέσουν τα cool και συγκρατημένα κορίτσια. Η πιο σοβαρή του σχέση κράτησε εννέα μήνες. Είναι ιδιαίτερα ενεργητικός στο φλερτ και δεν είναι μαθημένος στις «χυλόπιτες».

Στο εγχείρημα του Love Island ο Αργύρης δεν είναι μόνος του… Συγκεκριμένα η μητέρα του είναι εκείνη που επέμενε να έρθει λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «That’s my boy, είναι για σένα αυτό». Δεν μένει παρά να δούμε αν η μανούλα θα βγει σωστή!

Related posts

Αντιδράσεις για την απόφαση του Γηροκομείου Σάμου να αδειάσει το δωμάτιο διαμονής διασωστών του ΕΚΑΒ

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin