20.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Ο Σύλλογος εστίασης της πόλης της Σάμου: Το νησί μας έχει απεριόριστες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης

Ο Σύλλογος εστίασης της πόλης της Σάμου εκφράζει έντονα τη διαμαρτυρία του για την αυστηρή αντιμετώπιση της Αστυνομίας προς του συναδέλφους επιχειρηματίες της πόλης της Σάμου και έναν επιχειρηματία του Κοκκαρίου τις τελευταίες 15 μέρες, σχετικά με την παράβαση ωραρίου και έντασης μουσικών οργάνων.

Κύριοι, η εστίαση στην πόλη μας έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια από την κρίση του προσφυγικού, την πανδημία, έχουν ξαναφτιαχτεί τα μαγαζιά μετά από τον φονικό σεισμό των 7 ρίχτερ και το τσουνάμι, κρατήσαμε όρθια την διασκέδαση κάτω από απρόβλεπτα άσχημες συνθήκες και ψυχολογική πίεση.

Η Σάμος μας αυτή την περίοδο πρέπει να γίνεται viral για τις ομορφιές του τόπου της , τα ξενοδοχεία της , και την προσπάθεια της εστίασης να κρατήσει τον παλμό σε ένα μέρος που ακόμη έχει πληγές, και όχι να γίνεται ξανά γνωστή με εικόνες που μας προσβάλλουν και μας προβληματίζουν.

Καλούμε τις αρχές του τόπου μας, να συμβάλλουν σε αυτήν την υπέρ προσπάθεια που κάνουμε για το νησί μας , και να αξιολογούν καλύτερα κάποιες καταστάσεις και το μέγεθος της επικινδυνότητας κάθε περίπτωσης, ώστε να μην φτάνουμε σε ακραίες καταστάσεις.

Το νησί μας έχει απεριόριστες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης , είναι η τελευταία του ευκαιρία, ας πορευτούμε όλοι μαζί προς αυτόν τον στόχο.

 

ΔΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin