14.4 C
Σάμος
06/12/2022
Σαμιακά

2 χρυσά βραβεία σε κρασιά του ΕΟΣ Σάμου και “καλύτερος επιδόρπιος” το Samos Νectar.

Mε δύο ΧΡΥΣΑ βραβεία και μία εξαιρετική τιμητική διάκριση στις αποσκευές τους επέστρεψαν τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου από το Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης.

“Καλύτερος επιδόρπιος οίνος” χαρακτηρίστηκε το Samos Nectar εσοδείας 2015, δρέποντας και ένα ακόμη χρυσό βραβείο, ενώ με ΧΡΥΣΟ τιμήθηκε και το Samos Anthemis, εσοδείας 2016!

797 συμμετοχές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα δοκίμασαν οι καταξιωμένοι κριτές του “22ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης” που για μια ακόμη φορά διοργάνωσε άριστα η Ένωση Οινοποιών  Βορείου Ελλάδος, με την υποστήριξη 12 οργανώσεων του κλάδου και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2022, γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, masters of wine, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι και άλλοι επαγγελματίες οίνου, αξιολογούσαν τα υψηλής ποιότητας κρασιά που κάθε χρόνο συμμετέχουν στον έγκυρο και αυστηρών κριτηρίων διεθνή διαγωνισμό, υπό την εποπτεία του Master of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

Για μία ακόμη χρονιά, τα εξαιρετικά παλαιωμένα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας αποσπώντας δύο χρυσά μετάλλια και μια ειδική διάκριση, πράγμα που αποδεικνύει την ποιοτική τους σταθερότητα.

Related posts

Η Οινοποιϊα Κουτσοδόντη θα συμμετάσχει στο “ΑΦΡΟΣ & ΝΕΚΤΑΡ

admin

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και «παζάρι ειρήνης»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου : Μείωση 7,4% στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις

admin

Αναμνηστικά προϊόντα από το e-shop του Πανεπιστημίου Αιγαίου

admin

Απεργιακή κινητοποίηση δασκάλων – νηπιαγωγών Σάμου την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

admin

Σεισμική δόνηση στη Σάμο

admin

Λαμπρή η εορτή της Αγίας Βαρβάρας στη Σάμο

admin

Στους εξωστρεφείς αμπελουργούς της Σάμου το βραβείο Συλλογικής Προσπάθειας

admin

Σάμος – Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη

admin

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα