15.8 C
Σάμος
26/04/2024
Δήμος

Ανοικτός διαγωνισμός για τo έργο «Συντήρηση & επισκευή εγκαταστάσεων του κοιμητηρίου Σάμου»

O Δήμος Ανατολικής Σάμου, προκηρύσσει ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου για την ανάθεση του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΑΜΟΥ», εκτιμώμενης αξίας 40.000,00 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 17%). Το έργο κατατάσσεται στον Κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 45453100, Εργασίες αποκαταστασης.

 

Αντικείμενο του έργου :

Αντικείμενο του έργου είναι η επισκευή της ηλεκτρικής εγκατάστασης, του ηλεκτροφωτισμού, της υδραυλικής εγκατάστασης καθώς και της αποχέτευσης του κοιμητηρίου της πόλεως Σάμου. Θα γίνουν εργασίες επισκευής, αλλά και αντικατάστασης των τμημάτων των εγκαταστάσεων, που δεν είναι λειτουργικά ή παρουσιάζουν προβλήματα στη λειτουργία τους.

Χρηματοδότηση :

Το έργο χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους του Δήμου με το ποσό των 40.000,00€. Από το παραπάνω ποσό το ποσό των 5.811,97 Ευρώ αφορά την δαπάνη ΦΠΑ 17%. Το έργο είναι εγγεγραμμένο στον προϋπολογισμό του 2022 του Δήμου Ανατολικής Σάμου με κωδικό Κ.Α.: 45.7336.2004.

Παραλαβή εγγράφων σύμβασης – Επικοινωνία :

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στα γραφεία του αναθέτοντα φορέα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από την 12/10/2022 στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου (www.islandofsamos.gr).

Πληροφορίες παρέχονται από τη Δ/νση Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Σάμου (Δερβενακίων & Α. Αλέξη Διοικητήριο 1ος όροφος Σάμος 83100) στο τηλέφωνο 2273353519 αρμόδιος υπάλληλος κ. Αθανάσιος Αποστόλου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (fax επικοινωνίας: 22730 27521).

Ηλεκτρονική υποβολή προσφορών :

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ (αρ. συστήματος: 192925) μέχρι την 01/11/2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00 σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, ακολουθώντας τη διαδικασία εγγραφής.

Η ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης είναι η 04/11/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., η οποία θα διενεργηθεί στα γραφεία της Δ/νσης Καθαριότητας Ανακύκλωση; & Περιβάλλοντος του Δήμου Ανατολικής Σάμου (Δερβενακίων & Α. Αλέξη Διοικητήριο 1ος όροφος Σάμος).

Related posts

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Αυτοψίες στα σχολεία μετά τον σεισμό – Κανένα πρόβλημα

admin