09/05/2024
Σαμιακά

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων στο Βαθύ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου ανακοινώνει ότι την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό. Οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων θα είναι από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης την ευκαιρία να συνδυάσουν τη βόλτα τους με τα πασχαλινά τους ψώνια.

Η πρωτοβουλία αυτή του Εμπορικού Συλλόγου στοχεύει στην τόνωση της αγοράς και στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα. Η Κυριακή των Βαΐων αποτελεί παραδοσιακά μια ημέρα που πολλοί επιλέγουν για τις αγορές τους, και τα ανοιχτά καταστήματα θα διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την πόλη και να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική αγορά. Τα καταστήματα θα προσφέρουν μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, ικανοποιώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καταναλωτών ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Η κίνηση αυτή αναμένεται να φέρει ζωντάνια στην αγορά της Σάμου, δίνοντας μια ώθηση στην τοπική οικονομία και προσφέροντας στους καταναλωτές μια ευχάριστη εμπειρία αγορών. Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί εκ των προτέρων όλους όσοι θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση και εύχεται σε όλους καλές αγορές και ένα όμορφο Πάσχα.

Related posts

Επιστολή προς Δημάρχους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών για στήριξη πολυτέκνων

admin

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος

admin

Καινοτόμο Drone πρώτων βοηθειών από μαθητές της Σάμου

admin

Πανηγυρίζει ο Ι. Ναός Ζωοδόχου Πηγής Μεσογείου

admin

Αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Η «Νέα Τρίτη» στο Καρλόβασι της Σάμου

admin

Ιερά Πανήγυρις Ζωοδόχου Πηγής Μανωλατών

admin

Λιμνιώνας και Κάμπος Μαραθοκάμπου, Βίβλα: Μην χάσετε τις πεζοπορίες του Ε.Ο.Π.Σ. Σάμου στις 12 Μαΐου

admin

Σάμος: Μαμούθ διαγραφή χρέους

admin