22.9 C
Σάμος
26/04/2024
Δήμος

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Στον ορισμό αντιδημάρχων και τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου

Τους ίδιους συνεργάτες του εμπιστεύεται ο δήμαρχος Ανατολικής Σαμου, Γιώργος Στάντζος κι ανανέωσε έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, τη θητεία των 7 υφιστάμενων αντιδημάρχων.

Αντιδήμαρχοι:

Βαλκαμλής Βασίλειος, με αντιμισθία

Διονυσίου Γεώργιος, με αντιμισθία

Κάιλα Δέσποινα, με αντιμισθία

Καρράς Ευάγγελος, με αντιμισθία

Μητσός Μιχάλης, με αντιμισθία

Βογιατζή Κωνσταντίνο , άνευ αντιμισθίας

Κιάσσο Εμμανουήλ ,άνευ αντιμισθίας

 

O Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου oρίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους της «Σύμπραξης», ωςΑντιδημάρχους του Δήμου Ανατολικής Σάμου, με θητεία, από την δημοσίευση της παρούσας, έως και 31/12/2022 και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες, με εκχώρηση υπογραφής, ως ακολούθως:

  1. Τον κ. Βαλκαμλή Βασίλειο του Μανουήλ του Εμμανουήλ, με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1.Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Β. Κατά τόπον αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου: 1. Τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Κ.Ε.Π. Δ.Ε. Πυθαγορείου. 2. Τον συντονισμό και εποπτεία της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Σχεδίου. 3. Την εποπτεία και συντονισμό των οριζόντιων δράσεων και παρεμβάσεων στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου. 4. Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση Δημάρχου, των πιστοποιητικών που εκδίδονται από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου.

 

2.Τον κ. Διονυσίου Γεώργιο του Φωτίου, με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1. Την αρμοδιότητα της υποβολής και υπογραφής του τεκμηριωμένου αιτήματος του διατάκτη. 2. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 2. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 3. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου, (με εξαίρεση τις αρμοδιότητες του Τμήματος Παιδείας και διά Βίου Μάθησης αυτής). 4. Τις αρμοδιότητες του Τμήματος Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών, (Τ.Π.Ε.), της Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 5. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Κ.Ε.Π. Δ.Ε. Βαθέος, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 6. Την υπογραφή, με εξουσιοδότηση Δημάρχου, των πιστοποιητικών που εκδίδονται από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου. 7. Τον συντονισμό και εποπτεία της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 4

3.Την κ. Κάιλα Δέσποινα του Κωνσταντίνου, με αντιμισθία και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου, (με εξαίρεση τις αρμοδιότητες του τομέα Αθλητισμού του Τμήματος Πολιτισμού – Αθλητισμού της Διεύθυνσης).

4.Τον κ. Καρρά Ευάγγελο του Τιμολέοντος, με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 2. Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 3. Τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 3. Την αρμοδιότητα Αγροτικής Οδοποιίας και εποπτείας των ρεμάτων διοικητικής ευθύνης του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 4. Τις αρμοδιότητες του Τμήματος Παιδείας και διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 5. Τις αρμοδιότητες για δράσεις εθελοντισμού στη Δ.Ε. Πυθαγορείου. Β. Κατά τόπον αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου: 1. Τις αρμοδιότητες του Τμήματος Αποκομιδής και Κοινοχρήστων Χώρων καθώς και αυτές του Τμήματος Περιβάλλοντος στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου και συνεργάζεται με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο. 2.Την αρμοδιότητα της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. 3. Την αρμοδιότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου. 4. Την αρμοδιότητα για την μέριμνα και για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. 5. Την αρμοδιότητα υπογραφής, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. 6. Την συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους, που υπάγονται στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου. 7.Τον συντονισμό και εποπτεία της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Σχεδίου των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου. 5

 

5.Τον κ. Μητσό Μιχάλη του Χρυσοστόμου, με αντιμισθία και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1.Τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 2. Τις αρμοδιότητες για θέματα μεταφορών, δημοτικής συγκοινωνίας και κυκλοφοριακών θεμάτων. 3. Τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Δόμησης, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 4. Την αρμοδιότητα της υποβολής και υπογραφής του τεκμηριωμένου αιτήματος του διατάκτη, σε περίπτωση απουσία ή κωλύματος του Αντιδημάρχου Διονυσίου Γεωργίου. Β. Κατά τόπον αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος: 1. Τις αρμοδιότητες του Τμήματος Αποκομιδής και Κοινοχρήστων Χώρων καθώς και αυτές του Τμήματος Περιβάλλοντος στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος και συνεργάζεται με τον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο. 2. Την αρμοδιότητα της σύννομης και εύρυθμης λειτουργίας της Ο.Ε.Δ.Α. καθώς και της Ανακύκλωσης. 3.Την αρμοδιότητα της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα. 4. Την αρμοδιότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα. 5. Την αρμοδιότητα για την μέριμνα και για τη διατήρηση του εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας. 6. Την αρμοδιότητα υπογραφής, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. 7. Την αρμοδιότητα υπογραφής, με εξουσιοδότηση Δημάρχου, των πιστοποιητικών που εκδίδονται από το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του κ. Διονυσίου Γεωργίου. 8. Τον συντονισμό και εποπτεία της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Σχεδίου των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Βαθέος.

 

  1. Τον κ. Βογιατζή Κωνσταντίνο του Ιωάννη, άνευ αντιμισθίας, (παρ. 7 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010), και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1. Τις αρμοδιότητες του τομέα Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Εγκαταστάσεων, του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης,, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Β. Κατά τόπον αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος: 6 1. Την συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους, που υπάγονται στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος. 2. Τις αρμοδιότητες για δράσεις εθελοντισμού στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος. 3. Την αρμοδιότητα υπογραφής, με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων, που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας. 4. Την αρμοδιότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των αθλητικών έργων και των εργασιών καθώς και τον προγραμματισμό δράσεων για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. 5. Την αρμοδιότητα για την μέριμνα και για τη διατήρηση του αθλητικού εξοπλισμού, που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
  2. Τον κ. Κιάσσο Εμμανουήλ του Κλεάνθη, άνευ αντιμισθίας, (παρ. 7 του άρθρου 59 του Ν.3852/2010), και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: Α. Καθ’ ύλην: 1. Τις αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, σύμφωνα με τον εγκεκριμένο Ο.Ε.Υ. του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 2. Τον συντονισμό των ενεργειών του Δήμου με τις αρμόδιες υγειονομικές μονάδες του Νομού, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη αποδοτικότητα των αναλαμβανομένων δράσεων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. 3. Την εκπροσώπηση του Δήμου σε συναντήσεις / συσκέψεις, με άλλους συναρμόδιους φορείς για επιστημονικά θέματα που άπτονται θεμάτων προστασίας της δημόσιας υγείας 4. Την εποπτεία για την εφαρμογή των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου.

 

Β.Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει, ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Βαλκαμλής, ο οποίος και αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει, ή κωλύεται, τα εν λόγω καθήκοντα ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Διονυσίου Γεώργιος, κωλυομένου ή απουσιάζοντος δε αυτού κατά σειρά: – ο Αντιδήμαρχος, κος Μιχάλης Μητσός – ο Αντιδήμαρχος, κος Ευάγγελος Καρράς – η Αντιδήμαρχος, κα Δέσποινα Κάϊλα – ο Αντιδήμαρχος κος Κωνσταντίνος Βογιατζής – ο Αντιδήμαρχος κος Εμμανουήλ Κιάσσος Γ.Εάν κάποιος Αντιδήμαρχος απουσιάζει, ή κωλύεται, τις αρμοδιότητές του ασκεί ο ίδιος ο Δήμαρχος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος και του Δημάρχου ισχύ έχουν τα αναφερόμενα στο ανωτέρω σημείο (Β) της παρούσης. 7 Δ.Οι ανωτέρω οριζόμενοι Αντιδήμαρχοι, δύνανται, να τελούν πολιτικούς γάμους, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.Δ. 321/1982, με την εξής σειρά: Βαλκαμλής Βασίλειος του Μανουήλ και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, Διονυσίου Γεώργιος του Φωτίου, και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, Κάϊλα Δέσποινα του Κωνσταντίνου και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός της, Καρράς Ευάγγελος του Τιμολέοντος και σε περίπτωση κωλύματός του, Μητσός Μιχάλης του Χρυσοστόμου και σε περίπτωση κωλύματός του, Βογιατζής Κωνσταντίνος του Ιωάννη και σε περίπτωση κωλύματός του, Εμμανουήλ Κιάσσος του Κλεάνθη. Ε.Οι ανωτέρω, κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου. ΣΤ.Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη Απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

 

 

Related posts

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο της Dodekanisos Seaways

admin

Εορτασμός της επετείου της 8ης Μάϊου στο Καρλόβασι

admin

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συστήνει Ομάδα Διοίκησης Έργου για θέματα Πολιτικής Προστασίας

admin

Συνάντηση Δημάρχου Ανατολικής Σάμου με τον Πρόεδρο των Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου

admin

Ταξίδι 200 xρόνων: «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση της Σάμου»

admin

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Α.Ε. ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ CUP Κ8-Κ10

admin

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου στις 26 Απριλίου 2024

admin

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Σάμου με ελεύθερους επαγγελματίες μηχανικούς για πολεοδομικά και χωροταξικά θέματα

admin

Νέο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων για Συλλόγους Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ανατολική Σάμο

admin