23.9 C
Σάμος
29/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου με το τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου

Το ζήτημα της στελέχωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, καθώς και άλλα  θεσμικά θέματα έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, κατά τη συνάντησή του με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη.

“Σήμερα 20/02/2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ, στο Βαθύ Σάμου. Κατά την συνάντησή μας και στα πλαίσια ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ευχηθήκαμε στον κ. Γενικό καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του και εν συνεχεία, παρουσία και του Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχου κ. ΜΑΪΣΤΡΕΛΛΗ Δημητρίου, του παραθέσαμε λεπτομερώς όλα τα ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού.

Ο κ. Γενικός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για καθένα από τα ζητήματα που του παραθέσαμε, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεση του να προβεί σε όλες τις από μέρους του απαιτούμενες ενέργειες, πάντα στο μέτρο του εφικτού, προκειμένου να επιλυθούν ή να εξομαλυνθούν τα όποια υφιστάμενα προβλήματα στη Διεύθυνσή μας. Για τον λόγο αυτό, εξέφρασε την επιθυμία για μια διαρκή, όσο και ουσιαστική μεταξύ μας επικοινωνία”.-

Related posts

Video: Από ξηρά, θάλασσα και αέρα – Κοινή επιχείρηση για το ναυάγιο στους Δρακαίους

admin

Κατασχέθηκαν 3 μασούρια με εκρηκτική ύλη στο Πυθαγόρειο Σάμου

admin

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο οδικό δίκτυο Χώρας – Πυθαγορείου

admin

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελλόριζο

admin

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

admin

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin