15.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Έλλειψη αιθουσών στη Σχολή Θετικών Επιστήμων στο Καρλόβασι.Τι λύση δόθηκε

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη αιθουσών στη Σχολή Θετικών Επιστήμων στο Καρλόβασι.Το Πανεπιστήµιο Αιγαίου προσπάθησε να αντιμετωπίσει απο τώρα το πρόβλημα, ώστε να βρεθούν το γρηγορότερο χώροι για να ξεκινήσουν τα μαθήματα την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Για το λόγο αυτό έφτασε στο σημείο να ζητήσει στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο Σάμου, την παραχώρηση αιθουσών για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών της σχολής για το ακαδηµαϊκό έτος 2018-2019.

H Σχολή Θετικών Επιστημών με έδρα το Καρλόβασι της Σάμου, ιδρύθηκε το 1997 και δυστυχώς δεν διαθέτει τον απαιτούµενο αριθµό αιθουσών µεγάλης χωρητικότητας. Συν τοις άλλοις φέτος οι νέες εγγραφές φοιτητών της σχολής προβλέπεται να είναι µεγαλύτερος από πέρυσι.

Τελικά στο Πανεπιστήµιο παραχωρήθηκε απο τον δήμο Σάμου, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών της σχολής καθηµερινά,από 09.00 έως 21.00.και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυµνασίου Καρλοβάσου, καθηµερινά, από 15.00 έως 21.00.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί οτι μειοψήφησαν οι δηµ. σύµβουλοι κ.Μαυρατζώτης ∆ηµήτριος και κ. Τζίχας Κων/νος για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων του ∆ηµοτικού καταστήµατος,διότι δεν υπάρχει άλλη αίθουσα να πραγµατοποιούν οποιαδήποτε εκδήλωση οι φορείς της ευρύτερης περιοχής της ∆Ε Καρλοβασίων.

Το Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι προσφέρει μοντέρνα και πρωτοποριακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα προσαρμοσμένα στις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin