15.8 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Ανακοίνωση συλλόγου εστίασης, καφέ και διασκέδασης Πυθαγορείου

 

Το  «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ KAΦΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ» με 46 ιδρυτικά μέλη  ιδρύθηκε με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του , την βελτίωση της παροχής των υπηρεσιών  του σε συνδυασμό με τηνκαλαισθησία με την λειτουργικότητα των επιχειρήσεων.

Το προσωρινό Δ.Σ μαζί με μέλη του έχουν κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με θεσμικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς  για το θέμα του λιμανιού καθώς και με μέλη του λιμενικού ταμείου Σάμου.

Μετά την ανάδειξη του μείζονος  προβλήματος για την απομάκρυνση των σκιάστρων στην παραλιακή ζώνη του Πυθαγορείου από μέλη του συλλόγου μας , υπήρξε πρόσκληση  από την  δημοτική αρχή, και ξεκίνησε επιτέλους μία διαβούλευση   και επανασχεδίαση της απεικόνισης της χερσαίας ζώνης με τους επιχειρηματίες της εστίασης Πυθαγορείου, κάτι που έπρεπε να γίνει από τον περασμένο Αύγουστο.

Μέλη του Συλλόγου μας συμμετείχαν  στην συγκεκριμένη  ευρεία σύσκεψη με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής , του λιμενικού ταμείου , του τοπικού συμβουλίου και του προεδρείου του συλλόγου επιχειρηματιών .

Τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου εστίασης,παρουσία του δικηγόρου κου Πετρούσκα κατέθεσαν τα δικά τους επιχειρήματα και προβληματισμούς και άκουσαν την πρόταση της δημοτικής αρχής από κοινού με το λιμενικό ταμείο.

Η δέσμευση του προσωρινού Δ.Σ είναι να μεταφέρει την πρόταση ή τις προτάσεις, ώστε να διαβουλευτεί με ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΆ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΆ ΑΠΌΦΑΣΗ η οποία θα έχει δικλίδες προστασίας και λειτουργικότητας πέρα από την καλαισθησία.

Ζητάμε συνεχή ενημέρωση με διαύγεια και δημοκρατικές πρακτικές, αντιπροσωπεύουμε εμάς και τις οικογένειές μας, τους εργαζόμενους μας και τις οικογένειές τους, τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον κλάδο μας και τις οικογένειές τους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα θεσμικό φορέα εφεξής να μας προσπεράσει  και να κινηθεί με τρόπο  αντιδημοκρατικό.

Το νησί μας είναι ο παράδεισος μας,εμείς εκπροσωπούμε ένα μεγάλο κομμάτι των επιχειρήσεων του πανέμορφου και γραφικού Πυθαγορείου και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομορφιά του τόπου μας  να συνδυάζεται με την πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων, ατμόσφαιρας και ποιότητας.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ

Related posts

Αντιδράσεις για την απόφαση του Γηροκομείου Σάμου να αδειάσει το δωμάτιο διαμονής διασωστών του ΕΚΑΒ

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin