15.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Εννέα πανέμορφα μοντέλα από το Ισραήλ στη Σάμο

Στη Σάμο βρέθηκε για περίπου 4 ημέρες ομάδα φωτογράφων και γνωστών ισραηλινών μοντέλων, η οποία πραγματοποίησε fashion photoshoot σε διάφορα σημεία του νησιού μας, προκειμένου να προβληθούν στον έντυπο τύπο, σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας του Ισραήλ και φυσικά σε όλα τα social media με βασικότερο το Instagram .

Το project υλοποιήθηκε όπως μεταδίδει το Σαμιακόν Βήμα, από τον Tour Operator Diesenhaus, ο οποίος έχει ξεκινήσει από πέρυσι πτήσεις τσάρτερ από το Τελ Αβίβ στη Σάμο, σε συνεργασία με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία μοντέλων τoυ Ισραήλ το Yuri Models .

Την οργάνωση στη Σάμο ανέλαβε το γραφείο Rhenia Tours με την ευγενική βοήθεια των ξενοδοχείων Doryssa Seaside και Proteas Blu.

Τα εννέα μοντέλα έφτασαν στη Σάμο και φωτογραφήθηκαν σε διάφορες περιοχές του νησιού μας, όπως το Ποτάμι, τα Τσόπελα, το Κοκκάρι, τη Χρυσή Άμμο, με σκοπό την προώθηση του νησιού στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, προκειμένου οι κάτοικοι της χώρας να γνωρίσουν το νησί μας.

Μερικά από τα μοντέλα και τους φωτογράφους μοιράστηκαν ήδη με τους χιλιάδες followers τους στο Instagram φωτογραφίες, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

 

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin