14.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Ιωάννης Κατσούλης: Ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιατρική μου καριέρα

Νέα σελίδα άνοιξε στην καριέρα του ο μαιευτήρας-γυναικολόγος, Ιωάννης Κατσούλης, μετά από εννιά χρόνια υπηρεσίας στο ΕΣΥ.

Στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Κατσουλής αναφέρει:

«Ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιατρική μου καριέρα θα ήθελα να μεταφέρω μερικές σκέψεις μου.

Τα τελευταία σχεδόν 9 χρόνια υπηρέτησα το Ε.Σ.Υ. το οποίο με επέλεξε τιμώντας με με τη θέση του Επιμελητή στη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γ.Ν. Σάμου.

Στα χρόνια αυτά έζησα μεγάλες αλλαγές και προκλήσεις. Εργάστηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της θέσης μου. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους ασθενείς και στους συνεργάτες μου.

Οι αντιξοότητες όμως της καθημερινότητας έκαναν τη δουλεία όλων μας ιδιαίτερα πιεστική φέρνοντάς μας στο όρια της αντοχής πολλές φορές. Αποφάσισα έτσι να αλλάξω πορεία και να προσφέρω στον τόπο μου από άλλη θέση.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου ιατρούς, μαίες και νοσηλεύτριες της Μαιευτικής Κλινική καθώς και τους παιδιάτρους με τους οποίους συνεργάστηκα, που με συνέδραμαν καθημερινά και με ειλικρινή διάθεση και επαγγελματικότητα εργάστηκαν μαζί μου σε εύκολες και δύσκολες στιγμές για το καλύτερο αποτέλεσμα στα περιστατικά μας.

Παρόμοια ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο χειρουργείο (αναισθησιολόγους, νοσηλεύτριες και λοιπό προσωπικό), στα εξωτερικά ιατρεία, εργαστήρια και διοικητικές υπηρεσίες και ανεξαιρέτως όλους τους συναδέλφους ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την αλληλεγγύη τους.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλες τις διοικήσεις του Γ.Ν Σάμου όλων αυτών των ετών, που υποστήριξαν τη δουλεία μου και ιδιαίτερα την κα Β. Σίδερη, που πρώτη με εμπιστεύτηκε, και τον κο Ν. Στεφανή, που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να με πείσει να παραμείνω.

Από άλλη θέση πλέον, θα προσπαθώ καθημερινά στο ιατρείο μου να προσφέρω εξειδικευμένες και σύγχρονες υπηρεσίες σε κάθε γυναίκα που μου εμπιστεύεται την υγεία της και με επαγγελματικό και ολοκληρωμένο τρόπο να μπορεί η κάθε ασθενής μου να βρίσκει λύση στα ζητήματα που την απασχολούν».

 

 

Related posts

Αντιδράσεις για την απόφαση του Γηροκομείου Σάμου να αδειάσει το δωμάτιο διαμονής διασωστών του ΕΚΑΒ

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin