22.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Νέα εποχή για την Sky Express με Α320neo

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express , υπέβαλε παραγγελία στην Airbus για τέσσερα αεροσκάφη A320neo. Επιπλέον, η εταιρεία μίσθωσε πρόσφατα δύο A320neo από την ACG Aviation Capital Group και με την ευκαιρία αυτή εντάχθηκε στον παγκόσμιο κατάλογο των 430 εταιρειών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία επέλεξε τους κινητήρες Leap-1A της CFM-International για τα αεροσκάφη της.

Ο ιδιοκτήτης της Sky Express και επικεφαλής του Ομίλου Εταιρειών IOGR, κ. Ιωάννης Γρύλος, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Airbus, με έξι ολοκαίνουργια αεροσκάφη Α320neo, ανταποκρίνεται στη φιλοδοξία μας να εκσυγχρονίσουμε τον στόλο μας και να μεταφέρουμε την εταιρεία μας σε μια νέα εποχή. Ο συνδυασμός της πιο προηγμένης τεχνολογίας και της απόδοσης καυσίμου που προσφέρει αυτός ο τύπος αεροσκάφους, είναι στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της Sky Express για έναν σύγχρονο στόλο που σέβεται το περιβάλλον και προσφέρει ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες της».

«Είναι καλά νέα που η Sky Express επέλεξε το A320neo για να επεκτείνει την επιχειρησιακή της δραστηριότητα. Αυτό είναι ένα τολμηρό βήμα για την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας και είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε σε αυτό με το υπερσύγχρονο A320neo που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση όσον αφορά την καύση καυσίμου, και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, “δήλωσε ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Airbus Christian Scherer.

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin