22.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Οι πελάτες, η μεζούρα και ο έλεγχος των τραπεζοκαθισμάτων

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης(22/8), Λιμενικοί υπάλληλοι με τη … μεζούρα στα χέρια, έλεγξαν την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα εστίασης ,κατά μήκος της χερσαίας ζώνης του Λιμένα Πυθαγορείου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκαν καταστήματα, τα οποία είχαν υπερβεί λίγο τα όρια που καθορίζονται στην άδεια απο το Λιμενικό Ταμείο.

Το ξαφνικό “ντου” των ανδρών του Λιμεναρχείου Πυθαγόρειου, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιχειρηματίες, αλλά και στους ξένους πελάτες που ενώ έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους και τους χυμούς τους, είδαν ξαφνικά να γίνεται ο έλεγχος από τα όργανα που με την μεζούρα ανά χείρας μετρούσαν τις αποστάσεις.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων προσπάθησαν αρχικά να εξηγήσουν στους ελεγκτές ότι υπάρχει κόσμος στο νησί και θα πρέπει να τους εξυπηρετήσουν. Παράλληλα όταν ρώτησαν τους άνδρες του Λιμεναρχείου γιατί γίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο έλεγχος, στην καρδιά του καλοκαιριού η απάντηση των Λιμενικών ήταν αποστομωτική “Πότε θέλετε να βγούμε τον χειμώνα που είστε κλειστά”;.

Νέοι επαγγελματίες μιλώντας στο Samos24, αναφέρουν ότι πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους, το ΙΚΑ, το Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο, ενώ χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εν λόγω ενέργεια μεσούσης της τουριστικής περιόδου, καθώς η εικόνα των Λιμενικών με την μεζούρα ανά χείρας στις 20.30 το βράδυ μέσα στον κόσμο να μετρούν τους χώρους, είναι κάτι δεν μας τιμά.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής, μας εξέφρασαν την αγανάκτηση τους, λέγοντας μας χαρακτηριστικά ότι με τέτοιες ενέργειες ο τόπος αυτός δεν θα πάει ποτέ μπροστά.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Σάμου όπου οι επιχειρηματίες θα περάσουν απο ακρόαση.

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin