20.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Πρωταθλητής στο ακόντιο και δεύτερος στο δίσκο ο Σταμάτης Βελακούλης

Συγκίνηση για το διπλό άθλο του αθλητή Σταμάτη Βελακούλη. Ο Έλληνας Πρωταθλητής, τίμησε με τις επιτυχίες του το νησί της Σάμου.

Πρωταθλητής στο ακόντιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, και δεύτερος στο δίσκο αναδείχθηκε ο Σταμάτης Βελακούλης απο τον Πύργο της Σάμου.

Λίγο πριν τους αγώνες του στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) ο πρωταθλητής μας είχε γράψει στο προσωπικό του προφίλ.

“Το απόγευμα θα αγωνιστώ στο αγώνισμα του ακοντίου και αργότερα, στις 7:00 στο αγώνισμα του δίσκου, στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ). Παίρνοντας την απόφαση την τελευταία στιγμή και χωρίς να έχω προπονηθεί στο επίπεδο που θα ήθελα, οι προσδοκίες μου περιορίζονται σε μια αξιοπρεπή παρουσία.

Ωστόσο η προσμονή και η θέληση να αγωνιστώ αύριο είναι μεγάλη και αυτό γιατί θα βρεθώ ανάμεσα σε φίλους, συναθλητές, αλλά όχι αντιπάλους και συνοδοιπόρους, μιας και η αναπηρία, μας βάζει να παλέψουμε από το ίδιο μετερίζι και μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες χαρές, όπως το διήμερο που θα ακολουθήσει.

Ένα διήμερο γιορτή του αθλητισμού και της διαφορετικότητας, όπου 550 αθλητές και 57 σωματεία δίνουμε το παρόν, καταθέτοντας τον καλύτερο εαυτό μας και μαχητικό πνεύμα!

Την προσπάθεια μου αυτή, όπως και κάθε άλλη, στηρίζει η οικογένεια μου και γι αυτό ο χορηγός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τη SamosBeer!

Καλώ λοιπόν όσους από εσάς θέλετε και μπορείτε, να παρευρεθείτε αύριο στην προσπάθεια μου και να στηρίξετε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας τόσο εμένα όσο και τους συναθλητές μου αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές που θα βρίσκονται στο στάδιο εκείνη την ώρα και θα δίνουν τον δικό τους αγώνα”!

Συγχαρητήρια Σταμάτη που μας έκανες υπερήφανους .

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin