22.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

Σύλλογος Εστίασης Σάμου: Οι επιχειρηματίες τόλμησαν να ξανά χτίσουν τα όνειρα τους

Σχετικά με την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου, εξέδωσε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:

Κύριοι,

Τον τελευταίο καιρό η εστίαση σε όλη την Ελλάδα πέρασε τον γολγοθά της , λόγω κορωνοϊού.

Στη Σάμο, η μοίρα ήθελε να γράψει έναν από τους χειρότερους επίλογους, με έναν φονικό σεισμό που πήρε δυο αθώες ζωές , διέλυσε σπίτια και κατέστρεψε επιχειρήσεις και κόπους ζωής παρά πολλών συνανθρώπων μας.

Στον χώρο της εστίασης στην πόλη της Σάμου, ο σεισμός και το τσουνάμι προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές που δύσκολα κανείς θα πίστευε πως μετά από έξι μήνες , θα μπορέσουν να ξανά λειτουργήσουν αυτές οι επιχειρήσεις.

Παρ όλο που δεν βοηθήθηκαν ικανοποιητικά από τον κρατικό μηχανισμό, οι επιχειρηματίες τόλμησαν μέσα σε ένα υπερβολικά μεταβαλλόμενο περιβάλλον και αβέβαιο μέλλον να ξανά χτίσουν τα όνειρα τους και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο, και τα κατάφεραν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους επιχειρηματίες που όχι μόνο άντεξαν , αλλά ξανά έφτιαξαν τις επιχειρήσεις τους -κάποιοι από το 0- και πιστεύουν σε ένα αύριο.

Ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και το Λιμεναρχείο , για την ανοχή και την διακριτικότητα τους τόσους μήνες κατά την διάρκεια των κατασκευών των επιχειρήσεων μας καθώς επίσης και για την παρουσία τους στην πόλη μας και την εφαρμογή των νόμων που προβλέπονται με σεβασμό προς εμάς και προς τους πολίτες. Ευχαριστούμε τους φορείς της Ανατολικής Σάμου που μετά από όλα αυτά που πέρασε το νησί, έκαναν γρήγορα πράξη την άμεση παραχώρηση χώρων στα μαγαζιά μας σε πλατείες κοινόχρηστους χώρους και παραλιακό μέτωπο.

Και τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που από τη μέρα που άνοιξε η εστίαση στην πόλη μας δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και τη στήριξη του , σέβεται τους κανόνες λόγω covid, και πλημμυρίζει την πόλη μας από άκρη σε άκρη, και είναι ο λόγος που αξίζει να μένουμε ‘’όρθιοι” και να προσπαθούμε ώστε αυτή η πόλη να ξανά βρει τον παλμό της και την αίγλη που της αξίζει .

Ευχαριστούμε όλους θερμά,

Το ΔΣ της εστίασης της πόλης της Σάμου.

Related posts

Συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΣ με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη

admin

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin