15.9 C
Σάμος
26/04/2024
Σαμιακά

ΚΕΕΛΠΝΟ:Ενημερωτικές παρεμβάσεις στη Σάμο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) θα υλοποιηθούν οι ακόλουθες δράσεις και παρεμβάσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του ιού HIV/AIDS και των τύπων Ηπατίτιδας:

Βιωματική άσκηση των εκπαιδευτικών πάνω στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Καθορισμός των επιτρεπτών ορίων εμπλοκής των εκπαιδευτικών. Για τους εκπαιδευτικούς της δυτικής Σάμου η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 στο Καρλόβασι, 18:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων.

Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων της ΔΙΔΕ Σάμου με θέμα την προστασία από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, 18:00 – 21:00 στο Βαθύ Σάμου στο αμφιθέατρο του Μαυρογένειου ΕΠΑΛ Σάμου.

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου την Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, διάρκειας 90 λεπτών και θα αφορά στους μαθητές και μαθήτριες της Γυμνασίου. Για τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων. Η συμμετοχή του σχολείου στο εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου Διδασκόντων.

Οι δράσεις θα υλοποιηθούν από εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Related posts

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Σάμου

admin

Τούρκοι τουρίστες «αποθεώνουν» τη Σάμο: «Αξίζει να την επισκεφθείτε»

admin

Οδηγός Ιερών Ακολουθιών για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα στη Σάμο

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της αφρικανικής σκόνης

admin

Μεγάλες καταστροφές αμπελιών από ισχυρούς ανέμους στη Σάμο

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στο Ειδικό Σχολείο του νησιού

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία!

admin

Ελαφρύ πέπλο αφρικανικής σκόνης καλύπτει το Βαθύ της Σάμου

admin

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου: Καταβολή Δωροσήμου Πάσχα στις 26.4

admin