28.3 C
Σάμος
15/06/2024
Σαμιακά

Το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου τίμησε εκπαιδευτικούς της Σάμου

Τέσσερις συνταξιοδοτημένους εκπαιδευτικούς τίμησε το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου σαν μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού για την προσφορά τους στις νέες γενιές αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/01/2018.
Τιμήθηκαν ξεχωριστά οι καθηγητές: Παπανικολάου Νικόλαος, Βενετία Γεωργίου, Μακρής Ιωάννης και Τσαρδούλιας Γεώργιος οι οποίοι υπηρέτησαν σε σχολεία της Σάμου και συνεισέφεραν στην περαιτέρω ανάδειξη και εξάπλωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης της Σάμου είτε από θέση Διευθυντή ΙΕΚ είτε μέσω υπηρεσιακών συμβουλίων, επιτροπές της αυτοδιοίκησης ή ακόμη και σαν εκπαιδευτές.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του ΙΕΚ Σάμου Τριανταφύλλου Νικόλαος ο οποίος αφού έκανε μια αναδρομή της 19χρονης πορείας του ΙΕΚ Σάμου έως σήμερα ευχαρίστησε τους τιμώμενους για τη συνεργασία που είχαν και ιδιαιτέρως για την προσφορά τους στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση του νησιού.
Στους εκπαιδευτικούς απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά δώρα από τον Προϊσταμενο Β’βάθμιας εκπαίδευσης κ. Ταμπαχανιώτη Δημήτριο, τον Διευθυντή ΕΠΑΛ Σάμου Τσεσμελή Ευάγγελο, τον Πρόεδρο σχολικής επιτροπής Βογιατζή Κων/νο και τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου Χατζή Δημήτριο με την ευχή να είναι πάντα γεροί και να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύουν το φως της γνώσης.
Συγκινητική υπήρξε επίσης και η αντιφώνηση των τιμηθέντων εκπαιδευτικών οι οποίοι ευχαρίστησαν το ΔΙΕΚ Σάμου για την εκδήλωση αυτή. Οι καθηγητές έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και συμβουλές προς τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Σάμου από τους οποίους καταχειροκροτήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι το ΔΙΕΚ Σάμου για το έτος 2017-18, είχε 145 εγγραφές και λειτουργεί με 7 ειδικότητες: Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας, Δημοσιογραφίας- Συντακτών και Ρεπόρτερ, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας Chef, Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΚ η οποία συνοδεύθηκε από διάφορα εδέσματα, όλα δημιουργήματα των καταρτιζομένων ενώ την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε το αντίστοιχο τμήμα του ΙΕΚ.
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ευχαρίστησε την ΕΟΣ Σάμου και το εργαστήριο Κεραμικής ΧΑΤΖΗΛΑΓΟΣ Τ. “YDRIA” για τις χορηγίες τους.

Related posts

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Αιγαίου καταδικάζει την μη καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

admin

Pappa Beach: Θα ανοίξουμε ξανά τον μικρό μας παράδεισo

admin

Νεκρός εντοπίστηκε ο 74χρονος Ολλανδός τουρίστας στη Σάμο

admin

Τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσεβίου

admin

Ύπατη Αρμοστεία : Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων 2024 στη Σάμο

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

admin

ΕΠΑΛ Καρλοβασίου…εν δράσει!

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Προστασία των εργαζομένων από τον καύσωνα

admin

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου: Έλλειψη υποδομών και συχνά κλεισίματα σχολείων

admin