15.5 C
Σάμος
28/11/2023
Σαμιακά

Το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου τίμησε εκπαιδευτικούς της Σάμου

Τέσσερις συνταξιοδοτημένους εκπαιδευτικούς τίμησε το Δημόσιο ΙΕΚ Σάμου σαν μια ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού για την προσφορά τους στις νέες γενιές αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/01/2018.
Τιμήθηκαν ξεχωριστά οι καθηγητές: Παπανικολάου Νικόλαος, Βενετία Γεωργίου, Μακρής Ιωάννης και Τσαρδούλιας Γεώργιος οι οποίοι υπηρέτησαν σε σχολεία της Σάμου και συνεισέφεραν στην περαιτέρω ανάδειξη και εξάπλωση της επαγγελματικής εκπαίδευσης της Σάμου είτε από θέση Διευθυντή ΙΕΚ είτε μέσω υπηρεσιακών συμβουλίων, επιτροπές της αυτοδιοίκησης ή ακόμη και σαν εκπαιδευτές.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής του ΙΕΚ Σάμου Τριανταφύλλου Νικόλαος ο οποίος αφού έκανε μια αναδρομή της 19χρονης πορείας του ΙΕΚ Σάμου έως σήμερα ευχαρίστησε τους τιμώμενους για τη συνεργασία που είχαν και ιδιαιτέρως για την προσφορά τους στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση του νησιού.
Στους εκπαιδευτικούς απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά δώρα από τον Προϊσταμενο Β’βάθμιας εκπαίδευσης κ. Ταμπαχανιώτη Δημήτριο, τον Διευθυντή ΕΠΑΛ Σάμου Τσεσμελή Ευάγγελο, τον Πρόεδρο σχολικής επιτροπής Βογιατζή Κων/νο και τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου Σάμου Χατζή Δημήτριο με την ευχή να είναι πάντα γεροί και να συνεχίσουν να μεταλαμπαδεύουν το φως της γνώσης.
Συγκινητική υπήρξε επίσης και η αντιφώνηση των τιμηθέντων εκπαιδευτικών οι οποίοι ευχαρίστησαν το ΔΙΕΚ Σάμου για την εκδήλωση αυτή. Οι καθηγητές έστειλαν τα δικά τους μηνύματα και συμβουλές προς τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Σάμου από τους οποίους καταχειροκροτήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι το ΔΙΕΚ Σάμου για το έτος 2017-18, είχε 145 εγγραφές και λειτουργεί με 7 ειδικότητες: Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας, Δημοσιογραφίας- Συντακτών και Ρεπόρτερ, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας Chef, Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτής έγινε και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΚ η οποία συνοδεύθηκε από διάφορα εδέσματα, όλα δημιουργήματα των καταρτιζομένων ενώ την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβε το αντίστοιχο τμήμα του ΙΕΚ.
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ευχαρίστησε την ΕΟΣ Σάμου και το εργαστήριο Κεραμικής ΧΑΤΖΗΛΑΓΟΣ Τ. “YDRIA” για τις χορηγίες τους.

Related posts

Παραμένει Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου ο Μάνος Βαλής

admin

Δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο Blue Star Myconos

admin

Ψήφισμα της ΓΣ του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης

admin

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου για την κινητοποίηση για την Υγεία

admin

“ΕυΠο”: Εκδήλωση με θέμα “Οικογένεια και Καρκίνος”

admin

Εσπερίδα για το πρόγραμμα Erasmus+ του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Σάμου

admin

Χρυσός ο Κυριάκος Σαράντου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δυναμικού Τριάθλου της IPL

admin

«Ποντάρετε» στο… σαμιώτικο μοσχάτο!

admin

Blue Star Myconos | Τροποποίηση δρομολογίου

admin