20.5 C
Σάμος
24/05/2024
Σαμιακά

«Samia 2022» – Συναυλία της Μπάντας Λιμενικού Σώματος στην Πλατεία Πυθαγόρα

Στη τελετή λήξης, του αθλητικού Camp «Samia 2022», που διοργάνωσε ο  Δήμος Ανατολικής Σάμου και το Γραφείου Αθλητισμού του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω του Αθλητικού Προγράμματος του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ  «Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω», θα μας κάνει την τιμή να παρευρεθεί, για πρώτη φορά στο νησί μας, η πολυπληθής μπάντα του Λιμενικού Σώματος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Πυθαγόρα και ώρα 21:00.

Η Μουσική Λ.Σ. ιδρύθηκε το 1946 με την υπουργική απόφαση υπ’ αριθ. 56349 της 4ης Δεκεμβρίου 1946. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μπάντας έγινε στην εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου του 1947. Η Υπηρεσία Μουσικής στην πολύχρονη παρουσία της έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μουσικών εκδηλώσεων.

Η ΥΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. καθώς και σε λοιπές κοινωνικές, θρησκευτικές και πολιτιστικές τελετές – εορτές, στην επίσημη αλλαγή φρουράς στο Σύνταγμα καθώς και σε ετήσιες εκδηλώσεις οργανώσεων κοινωφελούς σκοπού όπως το ΑΡΓΩ και η UNICEF. Έχει δώσει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας στα πλαίσια εκδηλώσεων για την Ναυτική Εβδομάδα καθώς και άλλων διοργανώσεων.

Λόγω της ανάγκης που έχει προκύψει για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας από την Υπηρεσία Μουσικής Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την εξυπηρέτηση των πολιτών κατά τη διάρκειά της, έχει εκδοθεί από το Λιμεναρχείο Σάμου, η παρακάτω απόφαση.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την 20/07/2022 σε τμήμα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου λόγω λήψης μέτρων τάξης και αστυνόμευσης κατά την διεξαγωγή συναυλίας της Υπηρεσίας Μουσικής ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ειδικότερα την 20/07/2022 από ώρα 19:30 έως πέρας εκδηλώσεως και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση της εκδήλωσης χρόνο, διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων και απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε τροχοφόρου οχήματος εντός τμήματος Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Σάμου, επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη από το ύψος του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως τη κάθετη στην παραλιακή οδό, οδό Φωτιάδου (πρώην ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης και ο φορέας διαχείρισης είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης σε συνεργασία με το Γρ. Τροχαίας της Υπηρεσίας μας, τοποθετώντας κώνους, ταινίες, κινητά κιγκλιδώματα κ.λπ., προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και έγκαιρης ενημέρωσης των οδηγών, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του ΚΟΚ, ιδιαίτερα στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.

 

Related posts

Ματαίωση διεξαγωγής εξετάσεων «Τύπου PISA» στη Σάμο

admin

Εμφάνιση αγριογούρουνων στην Περιμετρική Οδό της Σάμου

admin

Καρλόβασι Σάμου: Νέα μόδα – Καφές και κούρεμα στον ίδιο χώρο

admin

Aegean Airlines: Καθημερινές πτήσεις για Σάμο με Air Bus αυτό το Καλοκαίρι

admin

Σάμος: Πρωταθλητής για δεύτερη χρονιά ο ΝΑΟΚ στην Αλιεία με Φελλό

admin

Εκλογές ΑΨΕΣ Πυθαγόρας: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

admin

ΤΕΕ Εκλογές: Ποιοι εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι από το Νομό Σάμου

admin

Θεσμός το Τετράθλο από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την Ακαδημία «Γρηγόρης Τσικριτέας»

admin

1η θέση για τον μαθητή Ιωάννη Βλαχογιάννη του 1ου Δημοτικού Σάμου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας

admin