19.9 C
Σάμος
26/04/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου στη Σάμο

Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου κ. Ελευθέριου Ντουρουντού στη Σάμο και συνάντησή του με τους Συνοριακούς Φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τους Συνοριακούς Φύλακες για το παραγόμενο έργο τους σε όλα τα επίπεδα και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να επιτελούν τα καθήκοντά τους, με τον ίδιο ακριβώς ζήλο.
Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου – ΕΣΦΥΣ για την επίσκεψη:
Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 η Ένωση μας συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Αντιστράτηγο κο. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ Ελευθέριο. Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της υπηρεσιακής μας καθημερινότητας, με μεγάλη έμφαση να δίνεται στην υπηρεσία επιτήρησης των συνόρων και την σημαντικότητα του έργου μας. Παραθέσαμε τα προβλήματα μας με τον κο. Αντιστράτηγο να δεσμεύεται για άμεση επίλυση τους. Τέλος συγχαρήκαμε τον κο. Γενικό για την παραμονή του για ακόμη μια χρονιά στην θέση του Γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή βορείου αιγαίου και ευχόμαστε μια αγαστή συνεργασία όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην ΚΕΔΝ Σάμου γενική συγκέντρωση προσωπικού έπειτα από κάλεσμα του κου. ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ. Ο κος. Γενικός συγχάρηκε τους συνοριοφύλακες της Σάμου για την εξαιρετική δουλειά τους στην διατήρηση της ασφάλειας εντός της δομής φιλοξενίας, αλλά και για τις σημαντικές επιτυχίες στην επιτήρηση συνόρων καθώς και μας επέστησε την προσοχή για αύξηση των ροών.
Από την μεριά μας να ευχαριστήσουμε τον κο. Γενικό για την τιμή που μας έκανε να επισκευτεί το νησί μας και να συζητήσουμε σημαντικά θέματα που μας αφορούν.

Related posts

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελλόριζο

admin

Σάμος: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

admin

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Σάμου : Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πυθαγόρειο και στη Χώρα Σάμου

admin

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου ενισχύει το Παντοπωλείο Αγάπης

admin

Θλίψη στο Λιμενικό Σώμα για την ξαφνική απώλεια ενός ακόμη στελέχους του

admin

Δυο τροχαία ατυχήματα στη Σάμο την Τρίτη – Τραυματίες στο Κοκκάρι και στους Μυτιληνιούς

admin

Συλλήψεις για φθορές στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου

admin

Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε Λέσβο, Χίο και Σάμο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

admin

Θεσσαλονίκη- Κινητοποίηση του Λιμενικού για την ανάσυρση 52χρονης από τη θάλασσα

admin